Stie sa se joace cu gusturi fine si texturi rafinate si stapaneste arta culinara cu precizie, insa de aceasta data, Alexandru Razvan a vrut sa redescopere un gust rar, dar care poate deveni insuportabil de amar, gustul riscului.
A gatit pentru unii dintre cei mai bogati oameni ai Romaniei, este singurul roman care a efectuat un stagiu de pregatire in El Bulli, restaurantul cotat ca cel mai bun din lume timp de sase ani si a revenit in tara ocupand o pozitie de invidiat.
Alexandru Razvan a ales sa joace totul pe o carte, cartea Top Chef, si a renuntat sa coordoneze o echipa de bucatarii sefi ai unui lant de restaurante si bineinteles o remuneratie pe masura.
Pentru a-si putea dedica asa cum se cuvine timpul si atentia cooking showului de la Antena 1, acesta a renuntat la jobul sau, o mutare pe care putini ar indrazni sa o faca. Nici macar sotia sa nu a stiut de acest “detaliu” decat dupa ce lucrurile s-au intamplat deja. Nimic nu ar fi putut sa-l opreasca din drum pe concurentul Top Chef. Alaturi de el au mai intrat in prima faza a showului inca 23 dintre cei mai buni bucatari din Romania, iar eliminarile au inceput sa aprinda spiritele. Deja cinci concurenti au parasit Top Chef.
Care va fi evolutia lui Alexandru Razvan in cel mai taios cooking show din Romania, ramane de vazut luni, de la 20.30, numai la Antena 1.
Cele mai ciudate restaurante din Europa: Clientii sunt serviti "din cer" sau in bezna... Top Chef muta competitia pe plaja!...