Antena Căutare

Dana Săvuică își spune povestea de viață la „Totul pentru dragoste”! „După 25 de ani de relaţie, am divorţat la notar”

Dana Săvuică, o femeie frumoasă și un om de afaceri de succes, vine astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”, emisiune prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1, unde își împărtășește povestea de viață.

Dana Săvuică, o femeie frumoasă și un om de afaceri de succes, vine astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”, emisiune prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1, unde își împărtășește povestea de viață.

Născută într-o familie de diplomați, și-a petrecut copilăria alături de părinții aflați în misiune în Asia. Școala a făcut-o în România, în perioada facultății a avut primul contact cu modellingul, iar ulterior și-a deschis o afacere în domeniu.

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au spus adio unei relații de 25 de ani, din care 22 i-au împărțit din postura de soț și soție. Au rezolvat divorțul rapid, discret, la notar, la sfârșitul anului 2015. Dana și Răzvan au împreună o fiică, Julie, de 23 de ani.

”După 25 de ani de relaţie, am divorțat la notar, în decembrie. E un lucru care trebuia să se întâmple, am familia care mă ajută şi mă susţine. Am prieteni foarte mulţi în jurul meu. Viaţa merge înainte. Fiica mea, Julie, e foarte ok şi poate să judece lucrurile aşa cum trebuie. Mi-a zis doar un singur lucru: «Mami, eu mă bucur pentru tine, vreau să fii liniştită, sănătoasă şi fericită» şi la fel pentru tatăl ei”, a declarat Dana.

Despre povestea ei de dragoste și de viață, dar și despre cum a trecut peste despărțire, Dana Săvuică vorbește astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1.

Tot astăzi, Mirela Vaida îl are invitat în platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste” și pe Antonio Dos Santos. Deși viața lui a fost una nefericită, acesta a cunoscut sentimentul iubirii, la 21 de ani, când a întâlnit-o pe Daniela, de care s-a îndrăgostit la prima vedere.

Dana Săvuică își spune povestea de viață la „Totul pentru dragoste”! „După 25 de ani de relaţie, am divorţat la notar”

Cei doi s-au cunoscut în Tunisia, ea fiind componentă a baletului din România. Daniela, o româncă înaltă și frumoasă, venise în Tunisia pentru a dansa, în ciuda faptului că părinții ei încercaseră să o împiedice până atunci. La început, deși brazilianului i-a căzut cu tronc, Daniela nu i-a acordat deloc atenție. A fost o chimie între ei, dar după terminarea contractului aceasta s-a întors în România.

Despre cum s-au reîntâlnit și cum au ajuns să-și întemeieze o familie, Antonio și Daniela vorbesc astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1.

Ioana și Petre, doi oameni mici într-o lume mare: "După o lună i-am cerut să se mute la mine"... Antonio și Daniela, meci de dragoste româno-braziliană: "L-am remarcat pentru că îmi plăcea cum dansa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x