Antena Căutare

Atenție, burlac la cratiță! Chef Emilian a făcut ordine în bucătărie: „Una taie ceapa, alta taie roșiile...”

Fetele au avut parte de un răsfăț culinar. Dornic să își demonstreze abilitățile de chef, burlacul Emilian a echipat șorțul și a intrat în bucătărie.

Fetele au avut parte de un răsfăț culinar. Dornic să își demonstreze abilitățile de chef, burlacul Emilian a echipat șorțul și a intrat în bucătărie.

Burlacul Emilian pare să fie în elementul lui în bucătărie. Și-a pregătit spațiul de lucru și a început să dea ”ordine”, ceea ce nu a fost tocmai pe placul concurentelor.

„Îmi place să gătesc. Nu o fac zilnic, dar șiu să prepar orice și o fac cu inimă”, a spus burlacul.

Vă întrebați ce a ales Emilian pentru cina romantică cu fetele? S-ar putea să fiți surprinși. Burlacul a gătit un gulaș ardelenesc.

Atmosfera din casa ”Totul pentru Dragoste” a fost destinsă, fiecare având câte o sarcină clară: „una taie ceapa, una taie roșiile...”

Cum a iești gulașul și ce părere au fetele despre calitățile de bucătar ale burlacului Emilian, aflați din materialul video de mai jos:

Cină cu final neașteptat: Francesca i-a adus lacrimi în ochi burlacului Emilian!... Ceartă de zile mari între burlacul Emilian și Francesca! Ce plan ascuns are Emilian?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x