Poveștile de viață ale românilor care trimit bani acasă din Anglia - Eduard

Eduard trimite bani acasa online cu ajutorul companiei de transfer international de bani TransferGo. El nu mai trimite de multa vreme cash pentru ca vrea ca familia lui sa beneficieze de o suma cat mai mare, nu sa plateasca o sumedenie de comisioane la fiecare transfer. El a dorit sa isi spuna povestea, sa vorbeasca despre ce l-a atras sa trimita bani cu aceasta metoda noua si ieftina.

Eduard trimite bani acasa online cu ajutorul companiei de transfer international de bani TransferGo. El nu mai trimite de multa vreme cash pentru ca vrea ca familia lui sa beneficieze de o suma cat mai mare, nu sa plateasca o sumedenie de comisioane la fiecare transfer. El a dorit sa isi spuna povestea, sa vorbeasca despre ce l-a atras sa trimita bani cu aceasta metoda noua si ieftina.

“Înainte să plec, am aflat că prietena mea e însărcinată, ne-am căsătorit și apoi am venit la Londra să le ofer o viață mai bună, în România nefiind posibilități. Am făcut un credit să vin aici, iar apoi am început să dau banii înapoi, prin bancă, dar era foarte scump. De pe Facebook am aflat de TransferGo, mi-a dat încredere că sunt în română, iar comisionul era mic, £0.99, am făcut transferul, banii au ajuns cum s-a promis, fără probleme, la un curs foarte bun.”

Pe scurt, aceasta este povestea unui tanar care din considerente materiale a ales sa plece din Romania intr-o tara in care activitatea pe care o desfasoara este platita cu mult mai bine. In randul clientilor TransferGo o astfel de poveste de viata este departe de a fi unica. Cei mai multi dintre romanii care au decis sa plece in Anglia au fost determinati de consideratii de ordin financiar. Si nu, romanii nu pleaca din Romania cu gandul ca se vor imbogati peste noapte, pleaca pentru a castiga salarii care sa le permita un trai decent si sustinerea materiala a persoanelor dragi care raman in tara. Muncind intr-o tara precum Anglia, nu se poate pune in discutie ca vor lipsi banii pentru hrana, pentru medicamente, pentru imbracaminte, educatie si multe alte elemente care formeaza intregul ce defineste un trai fara grija zilei de maine.

Este foarte important pentru toti romanii sa identifice cea mai buna solutie de transfer international de bani, pentru ca sumele ajunse acasa sa fie cat mai mari. Sa apelezi la serviciile oferite de banci este scump si presupune un timp indelungat pentru transfer. Pe de alta parte, sa apelezi la serviciile de transfer cash este, de asemenea, scump. Insa exista alternativa propusa de TransferGo: banii se pot trimite online, din cont bancar in cont bancar, chiar si cu cardul de debit, comod, ieftin si sigur!

Comod, pentru ca banii se trimit din fata unui calcultator sau al oricarui dispozitiv cu acces la internet. Este necesar sa se creeze un cont de pe site-ul TransferGo.ro, sa se completeze informatiile cu privire la destinatar si, prin internet banking sau folosind un card de debit, sa se transfere banii intr-un cont indicat expeditorului imediat dupa ce face rezervarea sumei. Beneficiarul, care nu trebuie sa aiba si el cont pe TransferGo, va primi banii in maxim o zi lucratoare, intr-un cont deschis la orice banca de pe teritoriul tarii, in LEI sau EUR.

Transferul este foarte ieftin, pentru ca se percepe o taxa fixa de transfer si compania ofera un curs valutar foarte apropiat de cel de la BNR. Foarte important pentru client este ca la tranzactiile EUR-EUR nu va plati si taxa pentru conversie valutara. TransferGo este in acest moment cel mai ieftin servicu de transfer de bani de pe piata care ofera viteza si suma garantata la destinatie. De exemplu, sa trimiti 500 de lire sterline din Anglia prin acest serviciu, presupune sa platesti o taxa de £0,99. O suma similara trimisa din aceeasi tara cash presupune sa platesti pana la 30 lire sterline comision.

Sigur, pentru ca TransferGo este o institutie autorizata de plati atat in Marea Britanie, cat si in Romania, oferind servicii garantate si reglementate asemenea oricarei banci comerciale.

Continua sa urmaresti acesta sectiune pentru ca vom publica povesti noi si cateva sfaturi utile pentru cei care vin sa lucreze in Anglia.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri