Adrian lupta cu ultimele puteri sa-i cucereasca inima Burlacitei Bianca Dragusanu

Doar cateva zile ii mai despart pe pretendentii Burlacitei de verdictul mult asteptat, asa ca fiecare incearca sa dea tot ce are mai bun pentru a o impresiona pe frumoasa Bianca. Instructorul de fitness Adrian este decis sa-i demonstreze Burlacitei ca el ii poate fi alaturi la bine si la rau si o invita in unul dintre cele mai romantice locuri: Es Vedra – stanca magica a Ibizei.

Iata-ne ajunsi in Ibiza, insula care freamata de viata si buna dispozitie ziua si noaptea intreaga. Pe langa viata de noapte extrem de ofertanta, zestrea istorica fabuloasa te duce imediat cu gandul la povesti de demult, cu pirati si comori misterioase.

Cum timpul nu mai este deloc de partea concurentilor, Adrian lupta cu ultimele forte sa ii cucereasca inima Biancai. Astefl, tanarul a invitat-o pe frumoasa Burlacita in unul dintre cele mai romantice si mai tainice locuri din Ibiza: Es Vedra - stanca magica a Ibizei. Bianca pare extrem de relaxata in prezenta brasoveanului, care se arata fericit sa ii fie alaturi si sa o tina de mana. „Incredibil, Dumnezeule cat de frumos poate sa fie aici!" a exclamat senzuala roscata imediat cum au ajuns la destinatie.

In timp ce Adrian pregatea totul pentru un picnic romantic la inaltime, Bianca isi arata fascinatia pentru frumoasa locatie: „Probabil nu o sa uit niciodata aceasta clipa si acest loc minunat!"

Cu tandrete si rabdare, Adrian reuseste sa infranga barierele impuse cu tarie de Bianca pretendentilor sai. Cu delicatete si candoare, el se apropie de Burlacita, care pentru intaia oara nu mai este crispata. Limbajul trupului vorbeste de la sine. Brasoveanul o copleseste cu mangaieri si saruturi, pentru cateva clipe cei doi uitand cu desavarsire de prezenta camerelor de filmat. Atmosfera romantica si senzuala este completata armonios de privelistea salbatica si splendida oferitra de catre Es Vedra, stanca magica a Ibizei.

Telespectatorii Antenei 1 se vor putea bucura impreuna cu concurentii de minunata priveliste de la malul Mediteranei si vor putea savura intregul episod romantic dintre frumoasa Burlacita si Adrian, maine seara, de la 20:20, in cadrul semifinalei Burlacita.

Ultimele știri