Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Caravana X Factor pleaca spre Constanta!

Caravana X Factor pleaca la acest sfarsit de saptamana la Constanta. Sambata, 21 mai, Razvan si Dani, gazdele celui mai popular show din lume, ii asteapta pe constanteni la Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski. Toti cei care vor sa isi faca vocea auzita si sa arate ca sunt originali, au carisma si prezenta scenica sunt invitati la ora noua la auditiile X Factor.

Show-ul care a transformat oameni obisnuiti in superstaruri prinde glas la Antena 1. In curand, Antena 1 le va aduce telespectatorilor X Factor, un format international care a doborat recorduri de audienta si a lansat artisti de valoare in intreaga lume.

Cautarea celor care au factorul X a inceput deja sambata, 14 mai, la Cluj. Aproape 1000 de persoane au umplut parcarea Iulius Mall din Cluj, dintre care mai bine de 500 au venit sa arate ca au factorul X. Sambata viitoare, pe 21 mai, va fi randul constantenilor sa demonstreze ca vocea lor e cea mai buna. Fie ca s-au inscris deja pe site-ul www.xfactor.a1.ro, fie ca nu, constantenii si cei din orasele apropiate sunt asteptati la auditii la Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski, sambata, la ora noua fix.

La auditiile de la Constanta sunt asteptati romani din toata tara, nu doar persoane care locuiesc in oras. Cei care nu vor putea fi prezenti in acest weekend la Constanta, mai au o sansa. Pe 28 mai, Caravana X Factor va fi la Timisoara, pe 4 iunie la Iasi si pe 11 iunie la Bucuresti.

Auditiile sunt prima etapa a show-ului care a innebunit o lume intreaga si pe care, in curand, Antena 1 il va aduce si in Romania. Fara bariere de varsta sau stil, X Factor a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Creat de Simon Cowell in Marea Britanie, formatul a fost rapid achizitionat de televiziuni din intreaga lume, astfel ca la sfarsitul anului 2010 existau deja 47 de castigatori ai concursului.

Formatul X Factor se diferentiaza de alte show-uri din lume, prin faptul ca juriul, format din personalitati reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finalistii, ci ii si indruma. Pe parcursul emisiunii, juriul se transforma din judecatori in adevarati mentori. Asadar, in concurs nu sunt numai cei care canta, ci si reputatiile membrilor din juriu.

Informatii suplimentare se gasesc pe www.xfactor.a1.ro

Recomandari