Catalin Botezatu le face nesimtite pe concurente si le promite un moment al eliminarii mai dur ca oricand

Dupa ce s-au descurcat extraordinar la prezentarea de moda cu personaje din mitologia scandinava, concurentele Next Top Model l-au dezamagit din nou pe Bote, chiar la finalul prezentarii. Acesta nu a stat pe ganduri si le-a acuzat ca nu au deloc o atitudine profesionista, ba chiar sunt nesimtite de-a dreptul, promitandu-le o jurizare mai dura ca oricand. Joi seara, de la 20:20, telespectatorii Antena 1 vor afla ce l-a enervat asa de tare pe designer.

Cele sase gratii ramase in concurs, Karin, Iuliana, Alexandra, Laura, Diana si Irina au parte de provocari una si una, iar surprizele lui Catalin intrec de fiecare data si cele mai sumbre asteptari. Pentru aceasta editie le-a pregatit o prezentare de poveste, cu personaje imaginare fabuloase, provenind din mitologia nordica. Modelele intra in pielea expresivilor elfi si joaca un rol cel putin contradictoriu si extrem de dificil.

Incantate de tematica prezentarii, fetele au dat tot ce au avut mai bun, insa spre final, lucrurile au luat o intorsatura cu totul si cu totul neasteptata. In timp ce efectuau ultimul manej, Iuliana a schimbat cateva vorbe cu unul dintre manechinii chemati special de echipa Next Top Model pentru aceasta prezentare. E lipsa de respect, tuna Catalin. "Nesimtirea asta nu o accept. Nesimtitilor, iesiti toti! Sunteti niste amatori si amatoare!"

Catalin e extrem de dezamagit de lipsa de maturitate a ucenicelor sale. Multe sunt copile, recunoaste el indulgent, dar chiar asa? Nu e o joaca, insa am impresia ca lucrez cu niste infantili" a declarat nervos designerul. Fiecare dintre cele sase fete ramase in lupta pentru cucerirea titlului de urmatorul model de top al Romaniei au fost apoi sanctionate dur de Botezatu, care le-a promis o jurizare mai dura ca oricand. Ce au avut de spus fetele in apararea lor, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari maine seara, de la 20:20, intr-un nou episod Next Top Model by Catalin Botezatu.

Ultimele știri