Antena Căutare

Cătălin Scărlătescu pregătește Festivalul Scoicilor

Cine e curios să guste din preparate alese care poartă semnătura cunoscutului chef Cătălin Scărlătescu are ocazia să o facă week-endul acesta la Festivalul Scoicilor. Pe 4, 5 și 6 iulie, juratul de la „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, show care va începe în această toamnă la Antena 1, organizează un eveniment culinar pentru toți iubitorii preparatelor cu iz de mare

Cine e curios să guste din preparate alese care poartă semnătura cunoscutului chef Cătălin Scărlătescu are ocazia să o facă week-endul acesta la Festivalul Scoicilor. Pe 4, 5 și 6 iulie, juratul de la „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, show care va începe în această toamnă la Antena 1, organizează un eveniment culinar pentru toți iubitorii preparatelor cu iz de mare. „Vor fi trei zile in care eu voi găti preparate din scoici, în feluri foarte variate. Îi aștept în aer liber la Balotești pe toți cei cărora le este dor de aromele de mare, eu voi fi pe baricade și voi găti scoici în toate chipurile posibile, spune chef Scărlătescu.

Pasionat de mare, de călătoriile cu barca și de preparatele culinare pe bază de pește și fructe de mare, Cătălin Scărlătescu recunoaște că această inițiativă i se potrivește ca o mănușă. „M-am întors recent dintr-o expediție cu barca în Bulgaria și așa mi-a venit această idee. De câte ori plec pe mare, inevitabil, gătesc și astfel mi-am dat seama că mi-ar plăcea să pot să le aduc aroma mării, în farfurie, și celor care weekend-ul acesta rămân în București, mai spune juratul de la „Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor”.

Festivalul Scoicilor se va desfășura pe 4, 5 și 6 iulie în complexul Laguna Verde din Balotești, iar cei care vor ajunge acolo vor avea parte, pe lângă preparatele gătite chiar de chef Scărlătescu, și de muzică și relaxare în aer liber. Intrarea este liberă, iar chef Scărlătescu mărturisește că este nerăbdător să facă această prima editție una memorabilă.

Din această toamnă, chef Cătălin Scărlătescu poate fi urmărit la Antena 1 în cel mai așteptat reality cooking-show al momentului, „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, alături de colegii săi, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu. Preselecţiile pentru emisiune vor avea loc pe 12-13 iulie, la Hotel Pullman din Bucureşti, începând cu ora 10.00. Participanții sunt invitaţi să aducă cel mai bun preparat al lor, care să-i definească şi totodată care să impresioneze juriul, pentru a câștiga un loc în cadrul competiției. La preselecții sunt așteptați nu numai bucatari profesionisti, ci toți pasionații de gatit, toți cei care vor să demonstreze că sunt cei mai buni în bucătărie. Înscrierile continuă pe site-ul www.casting.a1.ro, însă se vor putea face şi direct la preselecţii. Cei selectaţi să intre în această competiţie vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor găti. Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie unor probe eliminatorii, pentru că „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” înseamnă şi lupta pentru supravieţuire sub presiune în bucătărie.

Mirabela Dauer, Alex Velea și Mihai Morar, învinși de armata blondelor!... Cazul I.C.A. - Sechestrul NU are nicio legătură cu trustul Intact...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x