Căutare Live

Despre tratarea acneei, despre escaladare şi lumea bijuteriilor, duminică dimineaţă la "Numai de bine"

Echipa emisiunii "Numai de bine" îi aşteaptă pe telespectatori, duminică dimineaţa, de la ora 9:30, la Antena 3, cu o nouă ediţie interesantă.

Echipa emisiunii "Numai de bine" îi aşteaptă pe telespectatori, duminică dimineaţa, de la ora 9:30, la Antena 3, cu o nouă ediţie interesantă.

Ela Crăciun va oferi informaţii despre cum se tratează o afecţiune de care suferă majoritatea adolescenţilor, dar şi foarte mulţi adulţi: acneea.

Maria Linda va porni în escaladarea munţilor, oferind cele mai utile informaţii despre acest sport. Olivia Păunescu îi va introduce pe telespectatori în lumea bijuteriilor, aflând povestea lor de la cei mai buni bijutieri din România. Iar Anca Lungu va găti o reţetă simplă şi delicioasă, pe care o ştie încă din liceu.

Nu pierde "Numai de bine", duminică dimineaţa, de la ora 9:30, la Antena 3.

"Gladiatorul" intră în arenele Antenei 1: Filmul de Oscar e duminică, de la 21:30!... Andreea Berecleanu vorbeşte despre fericire la “Happy show”: “Atâta timp cât copiii mei sunt fericiţi, sunt şi eu!”...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri