Căutare Live

"Te cunosc de undeva!": Doru Todoruţ a plătit 200 de euro, ca să-şi pună dinţi ca ai lui Jim Carrey

Sâmbătă, 26 aprilie, la “Te cunosc de undeva!”, Doru Todoruţ, solistul trupei Deepcentral, se transformă în Jim Carrey şi ia înfăţişarea acestuia din filmul “Masca”, pentru a interpreta piesa “Cuban Pete”.

Sâmbătă, 26 aprilie, la “Te cunosc de undeva!”, Doru Todoruţ, solistul trupei Deepcentral, se transformă în Jim Carrey şi ia înfăţişarea acestuia din filmul “Masca”, pentru a interpreta piesa “Cuban Pete”.

Pentru că şi-a dorit să semene perfect cu personajul pe care i l-a oferit ruleta, Doru şi-a montat, la stomatolog, în dimineaţa filmării, nişte dinţi speciali pe care medicul său i-a realizat special pentru această transformare şi care l-au costat 200 de euro. Trei ore a durat montarea acestora şi toată ziua Doru a fost incomodat de noii săi dinţi. A băut apă doar cu paiul, pentru că altfel i-ar fi fost imposibil, iar de mâncat nici nu s-a pus problema. “După câteva ore, deja îmi venea să mi-i smulg, atât de tare mă deranjau”, ne-a spus Doru. Efectul acestora, însă, a fost unul spectaculos şi remarcat de toată lumea. “Sunt invidios pe tine! Mi-aş fi dorit un asemenea personaj!”, i-a spus Pepe, de la masa juriului. “E greu să cânţi cu dinţii puşi. Se schimbă şi emisia... De cântat, n-ai cântat bine”, a fost părerea Monicăi Anghel.

Ce spun Aradits şi Brenciu despre transformarea lui Doru, vedeţi sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

Vezi "Te cunosc de undeva!" la AntenaPlay.ro!

Povestea impresionantă a unei concurente „Junior Chef” care le-a dat juraţilor o lecţie de modestie... Situaţie incredibilă! Doi concurenţi au dispărut din casa „Mireasă pentru fiul meu”!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri