Live acumFilm: Transformers: Razboiul lor in lumea noastra
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Florin Neby impresionează din nou la “Splash! Vedete la apă”! Vezi cât de dificilă va fi săritura din semifinală

Florin Neby, campion european și mondial la gimnastică aerobică, semifinalist la „Splash! Vedete la apă”, va urca din nou pe platforma Bazinului Olimpic din Bacău pentru a executa a doua sa săritură spectaculoasă, așa cum ne-a obișnuit în etapa calificărilor.

Florin Neby, la "Splash! Vedete la apă"

Florin Neby, campion european și mondial la gimnastică aerobică, semifinalist la „Splash! Vedete la apă”, va urca din nou pe platforma Bazinului Olimpic din Bacău pentru a executa a doua sa săritură spectaculoasă, așa cum ne-a obișnuit în etapa calificărilor.

“Păi cum să nu sară Neby foarte bine? Păi dacă nici el nu face sărituri din astea spectaculoase și foarte bune, cine altcineva să le facă?”, sunt remarcile Clarei Gherase, antrenoarea lui Neby. “Zici că e o pisică, zici că e altceva... e de pe altă lume. Zici că are o liana invizibilă, n-are nicio treabă omu’”, „Dacă exista o platformă de 15 metri, acolo îl găseai pe Neby”, “Numai când îl văd cum zboară am tendința să mă țin de ceva”, completează colegii lui Neby din concurs, uluiți de curajul și performanțele lui.

Florin Neby reuşeşte să ridice publicul în picioare

În această ediție, săriturile nu vor fi doar ale concurenților, ei vor fi însoțiți la platformă de rude și prieteni, alături de care vor sări în tandem sau separat. Susținătorii lui Florin vor fi “cei trei mușchetari”, cum au fost numiți, adică trei prieteni foarte buni, foarte curajoși și dornici să execute sărituri, chiar dacă nu toți știu să înoate.

Prima semifinală a concursului “Splash! Vedete la apă” se va difuza în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1.

Despre Florin Neby:

În fiecare săptămână în zilele de marţi şi de joi, Florin Neby realizează cele mai creative antrenamente în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani” la Antena 1. Florin are o experienţă de peste 20 de ani în gimnastică, domeniu în care a obţinut zeci şi zeci de medalii naţionale şi internaţionale, fiind campion european şi mondial la gimnastică masculină şi Maestru Emerit al Sportului în România. După ce a încheiat cariera de sportiv profesionist, Florin Neby a dezvoltat mai multe proiecte ce au a face cu sportul. A făcut parte din trupa Aeros, al cărei show a fost comparat cu cel al trupei Cirque de Soleil, performând în întreaga lume şi apărând în cele mai prestigioase publicaţii, inclusiv pe prima pagina a renumitului New York Times.

De curând Florin Neby a deschis prima sa sală – Neby Fitness Club. După 23 de ani petrecuți în sport, Florin împărtășește cu toți cei care își doresc sănătate și frumusețe toate secretele, cunoștințele, tehnicile și inovațiile sale. Neby Fitness Club este un loc de unde toți cei care îi trec pragul vor pleca plini de energie, motivație, cu transformări vizibile ale corpului. Pe scurt conceptul lui Neby presupune: consiliere din partea celor mai buni antrenori, plan alimentar pentru obiectivul fiecărei persoane, măsurători pentru a realiza eficiența, clase de aerobic dinamice și o locație de senzație.

Florin Neby este personal trainer având un concept unic de antrenament ce implică creativitate, motivaţie şi un psihic puternic. Mai multe detalii pe site-ul său. Pentru a afla mai multe despre Florin Neby urmăriţi pagina lui de Facebook.

Recomandari