GALERIE FOTO! Pretendentii Burlacitei urca pe podium

Baietii prezinta o colectie Catalin Botezatu. Competitia pentru cucerirea senzualei Burlacite devine tot mai stransa, iar pretendentii Biancai sunt dispusi sa faca absolut orice pentru a-si impresiona aleasa. Concurentii vor sa ii demonstreze divei ca si ei se pot descurca pe podiumul unei prezentari de moda, asa ca accepta cu mare entuziasm propunerea de a prezenta o colectie marca Botezatu, pe litoralul romanesc.

Atunci cand vrei sa cuceresti una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul romanesc, trebuie sa fi pregatit pentru orice provocare. Celebrul designer roman, Catalin Botezatu, si totodata amfitrionul show-ului Burlacita vrea sa ii familiarizeze pe pretendentii Biancai cu catwalk-ul.

Abia intorsi de pe insoritele plaje ale Turciei, cei cinci concurenti ramasi in lupta pentru cucerirea inimii frumoasei Burlacite trec din nou sub comanda lui Bote. Si de aceasta data, baietii vor trebui sa asculte cu sfintenie sfaturile designerului, mai ales ca unii dintre ei nu au mai avut niciodata ocazia sa defileze pe un astfel de podium.

Spre deosebire de Andrei Jilavu, Adrian Vasilache sau Andrei Dumitriu, care au in portofoliul lor mai multe prezentari de moda, scafandrul Alin si targujianul Claudiu sunt total lipsiti de experienta. Cum se vor descurca cei cinci tineri in aceasta ipostaza si mai ales daca se vor ridica la inaltimea asteptarilor frumoasei Burlacite, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmari joi, 18 august, de la 20:20, intr-un nou episod Burlacita.

Dupa succesul inregistrat cu cele doua sezoane Burlacul si Next Top Model, celebrul designer roman Catalin Botezatu continua seria proiectelor de televiziune de mare succes de la Antena 1 cu un nou format, Burlacita. Din 7 iulie, in fiecare joi, Burlacita ii va face pe telespectatorii Antenei 1 martori la momentele ei de pasiune, tensiune, bucurie sau dezamagire si le va oferi sansa sa se bucure impreuna cu ea de locatii exotice, petreceri private, croaziere de lux, intamplari si probe pline de imprevizibil, intocmai ca si in cele doua sezoane ale supershow-ului Burlacul.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri