Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

În 2014, Antena Stars a obţinut cele mai mari creşteri de audienţă ale unui post de televiziune

Pe 16 decembrie, Antena Stars aniverseaza un 1 an, an în care postul de televiziune a înregistrat cele mai spectaculoase creşteri de audienţă la nivelul tuturor intervalelor orare.

Pe 16 decembrie, Antena Stars aniverseaza un 1 an, an în care postul de televiziune a înregistrat cele mai spectaculoase creşteri de audienţă la nivelul tuturor intervalelor orare.

Recordul în ceea ce priveşte creşterea cifrelor de audienţă este deţinut de programul care deschide grila zilnică, “Star Matinal”, emisiune prezentată de Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu. În intervalul Morning, comparativ cu anul trecut, Antena Stars a obţinut o creştere a audienţei de 167%.
Şi la nivelul întregii zile, postul tv dedicat vedetelor din România are un progres remarcabil de 73%, iar creşteri de peste 100% a cotei de piaţă se mai înregistrează şi în Daytime şi în Access, când în intervalele orare respective se difuzează emisiuni precum “Necenzurat”, “Star Magazin”, “Refresh by Oana Turcu” sau “Dosarele VIP”.

De asemenea, creşteri importante de audientă au avut loc şi în Prime- Time, atunci când programe pilon ale grilei Antenei Stars susţinute de cei mai experimentaţi comentatori ai zonei de monden din România, Mihai Morar şi Cristi Brancu, aduc în faţa telespectatorilor Antenei Stars cele mai fierbinţi ştiri ale momentului.

Mâine, 16 decembrie, de la ora 19.45, Antena Stars sărbătoreşte un an de la lansare printr-o gala specială, “Stars Awards”, un show excepţional prezentat de Mihai Morar şi Cristian Brancu. În cadrul acestei gale, transmisă în direct de Antena Stars, vedetele care contează cu adevărat vor primi premii, iar spectacolul va fi unul cu totul şi cu totul special.

Sursa: Kantar Media
Copyright:ARMADATA SRL
Perioada 1 ianuarie 2013-14 decembrie 2014
Target: 18-49 Urban

Recomandari