Antena Căutare

“În premieră cu Carmen Avram” - mesaj de simpatie pentru ucrainieni

Din 21 septembrie, de la ora 21, echipa emisiunii “În premieră cu Carmen Avram” revine cu un nou sezon de anchete incredibile şi povesti tulburătoare.

Din 21 septembrie, de la ora 21, echipa emisiunii “În premieră cu Carmen Avram” revine cu un nou sezon de anchete incredibile şi povesti tulburătoare.

Spotul video care anunţă debutul sezonului 8 marchează o premieră: “Am decis, În premieră, să ne implicăm politic. Situaţia din Ucraina este o agresiune sângeroasă, inadmisibilă şi nocivă local şi internaţional. Mai ales prin precedentul pe care îl creează. Din simpatie faţă de ucraineni – printre care se numără şi colega noastra, Yevghenia Kironaki – şi din antipatie faţă de toţi cei care cred în revenirea sistemelor distructive, am realizat un promo cu mesaj explicit: uşa o deschidem doar celor care se întorc cu inima deschisă. Noi revenim, din 21 septembrie, aşa cum ne ştiţi: empatizând cu victimele abuzurilor şi denuntându-i pe autorii lor. Vă asteptam!”, a declarat Carmen Avram.

Vezi VIDEO AICI!

“În premieră cu Carmen Avram” este cea mai premiată emisiune de reportaj din România şi este difuzată la Antena 3, duminică, de la ora 21:00.

Pe 30 septembrie, “În premieră” va fi prezentă la gala de decernare a International Emmy Awards 2014, cele mai prestigioase premii ale industriei TV din întreaga lume, unde a fost nominalizată pentru reportajul “Lungul drum spre casă” (realizat de Denisa Morariu – reporter, Cristian Tamaş – imagine, Liviu Dochiţa – imagine, Mihai Dină – imagine şi Adrian Robe – montaj), la categoria Current Affairs.

NUMAI DE BINE: Despre prevenirea afecţiunilor cardiace, proviziile de iarnă şi tainele machiajului... Mircea Badea, 10 ani de „În gura presei”...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x