Căutare Live

Nu poţi controla total emoţiile, dar te poţi împrieteni cu ele

Cu siguranţă aţi avut emoţii fie că a fost vorba despre o întâlnire cu persoana de care eraţi îndrăgostit, fie că trebuie să faceţi faţă unui examen dificil sau unui interviu de angajare. Se pot controla emoţiile?

Cu siguranţă aţi avut emoţii fie că a fost vorba despre o întâlnire cu persoana de care eraţi îndrăgostit, fie că trebuie să faceţi faţă unui examen dificil sau unui interviu de angajare. Se pot controla emoţiile?

Andrei Aradits, actor, trainer al workshop-ului Acting Games în cadrul British Council, dar şi membru al juriului Te cunosc de undeva-show-ul de la Antena 1 a vorbit pe blogul ştiristei Ela Crăciun despre faptul că emoţiile fac parte din viaţa noastră, trebuie asumate şi tratate ca atare. ”Controlul total al emoţiilor s-ar putea numi comă indusă, lobotomie parţială sau nivelul maxim de spiritualitate atins de vreun Dalai-Lama. Nu există control total. Aşa cum nu poţi controla un elefant. Dar uneori îl poţi călări şi ghida dacă te împrieteneşti cu el.”, a declarat Aradits pe www.elacraciun.ro.

Aflaţi mai multe de aici: http://elacraciun.ro/nu-poti-controla-total-emotiile-dar-te-poti-imprieteni-cu-ele/

Ela Crăciun, prezentatoarea ştirilor matinale din weekend de la Antena 3 a devenit ambasador al campaniei ”Vreau să fiu demn”, un proiect special iniţiat de Fundaţia Mereu Aproape. ”Vreau să fiu demn” este o campanie socială destinată românilor care nu cer, ci vor să trăiască! Adresată părinţilor care nu au, dar dăruiesc în fiecare clipă copiilor lor modestie şi spirit. Acelor copii care nu ştiu ce este un măr, un televizor sau o ţară, pentru că nu l-au mâncat, nu l-au văzut, nu au străbătut-o.

Telespectatorii o pot urmări pe Ela Crăciun în fiecare sâmbătă şi duminică, începând cu ora 6 dimineaţa prezentând ştirile la Antena 3. Începând din aprilie, Ela este prezentă şi în blogosfera românească. Pentru o incursiune pe blogul Ela Crăciun, cititorii trebuie să acceseze linkul următor: www.elacraciun.ro.

"Gladiatorul" intră în arenele Antenei 1: Filmul de Oscar e duminică, de la 21:30!... "Te pui cu blondele?”, lider de piaţă. Antena 1 a condus ieri clasamentul de audienţã la nivelul întregii zile...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri