Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Pepe va canta Gangnam Style la "Te cunosc de undeva!", in aceasta seara, de la 20.30!

Cei opt concurenti se pregatesc pentru o alta seara de senzatie la "Te cunosc de undeva!". Ei vor intra in pielea unor vedete noi si promit un show de zile mari. De la 20.30, Pepe va deveni Psy si va canta celebra piesa "Gangnam Style".

Atunci cand intri intr-un show cum este "Te cunosc de undeva!”, trebuie sa fi pregatit pentru orice. A simtit-o pe propria-i piele si Pepe, caruia ruleta i-a adus un rol de zile mari saptamana aceasta: coreeanul PSY, care a innebunit lumea cu dansul "Gangnam Style". Timp de cinci zile, artistul a uitat de tot si a repetat non stop.

"A fost ambitia mea sa invat textul pe de rost! Oricum stiu ca de la primele cuvinte ii va plesni rasul pe toti. Si mai stiu ca si daca ma voi incurca, nu va avea cine sa ma corecteze!” a mai glumit artistul.

Lasand gluma la o parte, Pepe s-a antrenat foarte mult timp pentru acest rol. Nu e usor deloc sa canti live si, mai ales, intr-o limba necunoscuta, sa interpretezi un rol si sa dansezi energic. Si pentru a-i semana si mai bine coreeanului, Pepe a renuntat la fizicul lui de invidiat si a baut trei litri de apa inainte de a intra pe scena!

Cum se va descurca indragitul artist, ramane de vazut in aceasta seara, de la 20.30, la Antena 1!

Recomandari