Antena Căutare

Regulile se schimba pentru ultima oara la "Marele castigator"

Perechile sunt despartite, iar de acum incolo fiecare concurent va lupta pentru sine. Mai mult decat atat, in aceasta saptamana, doi concurenti vor fi eliminati. Urmareste "Marele castigator", show-ul care te invata sa ai o viata sanatoasa, in fiecare joi de la 20.30, numai la Antena 1!

Acum noua saptamani, 20 de concurenti au facut cunostinta cu Daiana Anghel. Fiecare spera la o viata mai buna, sa ajunga un om mai slab si sanatos. Atunci, doar 16 au reusit sa intre in cantonamentul "Marele castigator".

Graatian (-21,6 kg) si Flavia (-19,4 kg) au fost primii care au ajuns la linia de start, asa ca a fost responsabilitatea lor sa formeze echipele. Cei 16 concurenti au fost impartiti in doua echipe: rosie si albastra.

Dupa cinci saptamani de antrenament, echipele initiale s-au destramat, pentru a se forma perechi noi. Intre timp, in concurs a reintrat Alex, unul din cei 4 eliminati chiar din prima editie. S-au format sase perechi:

Echpa verde inchis: Alex (-17,2 kg) si Andreea (-18,8 kg)

Articolul continuă după reclamă

Echipa galbena: Gratian (-26,3 kg) si Daniel (-34,5 kg)

Echipa portocalie: Flavia (-20,9 kg) si Marius (-38,7 kg)

Echipa verde deschis: Irina (-18,8 kg) si Bogdan (-29,5 kg)

Echipa gri: Alexandru (-17,2 kg) si Ruxandra (-25,8 kg)

Echipa albastra: Veronica (-29,8 kg) si Dragos (-33,8 kg)

In a noua saptamana de concurs, echipele se destrama. Fiecare concurent primeste un tricou alb, semn ca este pe cont propriu. In aceasta saptamana, vor fi eliminati doi concurenti.

Andreea (108,2 kg) si Bogdan (161,7 kg) au fost eliminati din concurs... Antrenorul Florin Uceanu traieste o poveste de dragoste cu una din concurente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x