Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Romanii au preferat din nou Antena 3, pentru a patra zi consecutiv

Marti, 17 ianuarie, a fost a sasea zi de proteste si ziua in care Raed Arafat a revenit in functia de subsecretar de stat al Ministerului Sanatatii. Numarul mare de romani care au urmarit aceste evenimente din fata televizoarelor a plasat Antena 3 in pozitia de lider al tuturor televiziunilor din Romania, pentru a patra zi consecutiv.

La nivelul intregii zile, Antena 3 a fost principala sursa de informare pe targetul 18+ urban, conform Kantar Media. Cu o medie de 13,1% cota de piata, postul de stiri a depasit toate celelalte posturi TV.

Antena 3 si-a pastrat prima pozitie in clasament si in prime time, atingand o medie de 12,2% cota de piata si nu mai putin de 6 puncte rating. Dana Grecu si Radu Tudor, Razvan Dumitrescu, Mihai Gadea si Mircea Badea au analizat evenimentele din ultima perioada si au comentat, impreuna cu invitatii lor, cele mai recente informatii primite de la colegii si reporterii Antena 3 aflati la demonstratii.

Minutul de aur s-a inregistrat in timpul emisiunii Subiectiv, la ora 21.14, cand 816.000 de telespectatori urmareau editia realizata de Razvan Dumitrescu, iar Antena 3 obtinea 8.9% rating si 15.9% market share ca lider de piata.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

Recomandari