Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Seara Disney, la Antena 1! Cruella de Vil, pe urmele celor "101 Dalmatieni", de la 20.30! "Orasul pierdut / The Lost City", de la 22.45

Duminica aceasta se petrece in familie! Antena 1 v-a pregatit un film special, pentru cei mari si cei mici: "101 Dalmatieni", de la 20.30. Iar de la 22.45, pentru cei romantici, filmul "The Lost City / Orasul pierdut".

Frumoasa poveste a celor "101 Dalmatieni" a aparut pentru prima data pe marile ecrane in 1961. Walt Disney a transpus cartea lui Dodie Smith intr-o minunata animatie.

In 1996, a aparut si primul film, cu Glenn Close in rolul maleficei Cruella de Vil. E bine de stiut faptul ca, la filmari, au fost folositi dalmatieni adevarati, fara efecte speciale, iar, spre deosebire de animatie, patrupedele nu vorbesc.

Un alt detaliu inedit este faptul ca Hugh Laurie, cel care il interpreteaza pe Dr. House in serialul cu acelasi nume, a jucat rolul lui Jasper, unul dintre hotii celor 101 de dalmatieni.

Filmul "101 Dalmatieni" a primit o nominalizare la Globurile de Aur.

De la 22.45, Antena 1 va aduce o drama emotionanta - "The Lost City / Orasul pierdut", in regia lui Andy Garcia. Actiunea se petrece in Havana, in anii '50, in perioada revolutiei lui Fidel Castro si prezinta drama unei familii destramate in urma evenimentelor, dar si o frumoasa poveste de dragoste.

Recomandari