Antena Căutare

SuperBingo Metropolis e pe val! Duminica strigi Bingo pana la bila 53 si castigi peste 500.000 lei!

Incepand cu editia din 15 septembrie vedeta absoluta a show-ului SuperBingo Metropolis va fi cartonul albastru! Saptamana aceasta au fost puse in vanzare cartoanele albastre, un plus de noroc care va ajuta sa dati lovitura la SuperBingo Metropolis!

Pe panoul cu premii va asteapta Dacii Logan si Dacii Duster si Case in valoare de 200.000 lei si 250.000 lei, dar si cel mai mare premiu telefonic pe care vi-l pot da Romica Tociu si Cornel Palade – in valoare de 500.000 de lei!

De asemenea, cei sunati in editia din 15 septembrie la premiile telefonice care au si cartonul albastru vor primi si un premiu suplimentar de 5.000 de lei.

Premiul de Bingo Acumulat si Super Bingo a sarit saptamana asta de 500.000 de lei iar in editia din 15 septembrie sunt mari sanse de castig la bila maxima 53!

Ia-ti DUBLA NOROCOASA de aici si castigi premii mari pe cartoane cu preturi mai mici!

Pe langa premii extraordinare, SuperBingo Metropolis va ofera si un spectacol de calitate cu artisti in voga si distractie pe cinste.

Duminica vor canta la emisiune Roxana Nemes feat. Naser, Hara feat. Mister M si Maria Radu.

Va asteptam duminica pe Antena 1 incepand cu ora 16:15.

Ia-ti cartoane portocalii si albastre online , de la vanzatorii stradali, non-stop de la toate locatiile Metropolis din tara sau la Oficiile Postale! Castigi PE BUNE la SuperBingo Metropolis!

Fundatia Mereu Aproape si Antena 3 reiau din solidaritate pentru sinistratii din Galati campania "Apa trece, Romani... Din 15 septembrie, Diana Munteanu Niculescu face quiz show monden la Antena 2 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x