Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Adela

"Te cunosc de undeva", lider de audienta cu debutul celui mai nou sezon

Machiaje spectaculoase, costume senzationale, gesturi studiate în cel mai mic detaliu, voci antrenate si multa voie buna au fost ingredientele debutului celui mai nou sezon "Te cunosc de undeva", difuzat aseara la Antena 1.

Cu interpretari exceptionale si muzica de foarte buna calitate, cei opt concurenti ai transforming show-ului i-au cucerit pe telespectatori de la primul pana la ultimul moment, conducand clasamentul de audienta atat la nivelul targetului urban, cat si pe segmentul national. Cea mai spectaculoasa transformare, apreciata atat de cei patru jurati cat si de concurenti a fost Romica Puceanu, rol care i-a adus lui Ellie White premiul editiei.

La nivelul targetului all urban, "Te cunosc de undeva" s-a clasat pe primul loc în topul preferintelor lor cu 7.7% rating si 18.9% share. Ierarhia s-a pastrat si la nivel national, peste 1 196 000 de telespectatori urmarind, în medie, show-ul Antenei 1. În minutul de aur, 22:30, 1 754 000 de telespectatori urmareau transformarile de senzatie marca "Te cunosc de undeva".

Urmareste toate momentele primei editii din sezonul patru pe a1.ro si pe tecunoscdeundeva.a1.ro

Recomandari