VIDEO! Limbaj colorat, insulte, acuzatii si tensiuni de cuplu pe Vaporul Iubirii

De la sex la ura este un singur pas. Primul cuplu care si-a consumat pasiunea fizica a ajuns la cealalta extrema. Nici restul cuplurilor nu o duc mai bine.

Adrian si Madalina nu se mai inteleg deloc pe Vaporul Iubirii. Cei doi au intretinut episodul trecut relatii sexuale, insa acest lucru nu pare sa le fi detensionat relatia.

Ba dimpotriva. Adrian si Madalina s-au certat ore in sir, cu insulte de ultima speta, injuraturi si chiar amenintari. Totul a pornit de la un drum cu masina, fata aratandu-se nemultumita de modul in care Adrian conduce. De aici si pana la "prostule", "esti varza", "m-am uitat la tine din mila, am crezut ca esti o fata ok", "nebunule, ia-ma si la palme ca nu te pot oricum suferi" au fost doar cateva momente.

La capatul scandalului, Madalina a decis sa paraseasca vaporul Iubirii si ia taxiul spre aeroport. Adrian trece la compromisuri si urca in taxi, pornind pe urmele ei. "Uite, imi pasa de tine, de asta vin dupa tine. Nu vreau sa pleci, hai sa ne recunoastem amandoi greselile si sa incercam sa ne salvam relatia", i-a spus Adrian Madalinei la aeroport, convingand-o sa se intoarca in emisiune.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri