„ROMANII AU ARTISTI”, din 10 aprilie, la Antena 1

 
+15 click pentru
galerie

Cuvintele cheie ale showului care va debuta in curand pe micile ecrane sunt: intalnire intre generatii de artisti, spectacol total cu umor, muzica, dans si daca pana in acest punct datele problemei sunt familiare, “Romanii au artisti” pluseaza cu divertisment vintage, tinute din anii ’70 si transmisie alb negru! In spatele acestui proiect se afla actorul Mihai Bendeac, pe care telespectatorii il vor descoperi in noi si noi roluri.

Lumea anilor ’70 a fascinat publicul care savura fiecare aparitie televizata a actorilor preferati si fredona rand cu rand fiecare slagar. Ani mai tarziu, subiectul marilor stele ale ecranului disparute din atentia publica devenea din ce in ce mai dezbatut, insa intalnirea cu generatia de aur intarzia sa se produca dincolo de cadrul unui talk show. Romanii au avut si au in continuare mari artisti, iar telespectatorii vor avea sansa de a-i redescoperi incepand din 10 aprilie. Mai mult, cei de acasa se vor bucura nu numai de reintalnirea cu marii actori sau interpreti, ci si cu o lume al carei farmec ramane actual. “Romanii au artisti” aduce pe ecrane divertismentul vintage. Sketch-uri pline de umor, tinute specifice anilor ’70, orchestra, balet cu momente coregrafice elaborate, transmisie alb-negru si multa muzica, pe scurt un spectacol de divertisment total!

“Romanii au artisti” nu inseamna insa doar reintoarcerea la o perioada si o generatie de valoare a scenei romanesti, ci aduce in fata telespectatorilor o intalnire extrem de actuala. Generatia de aur intalneste artistii noii generatii reeditand intr-o interpretare proaspata marile succese ale acelei perioade: momente de umor savuroase si melodii cunoscute si indragite. Cele mai inedite duete vor prinde viata la “Romanii au artisti”. Delia si Angela Similea interpretand impreuna “Casa mea”, Mihai Bendeac si Mugur Mihaescu fredonand “Ah, o iubesc!” sau Mihai Bendeac si Rodica Popescu Bitanescu intr-un sketch savuros, “Un sendvis”, acestea sunt doar cateva dintre momentele care vor face deliciul publicului, iar lista asocierilor inedite dintre generatii si a pieselor indragite din acei ani fascinanti ramane deschisa imaginatiei.

Sunt romanii pregatiti sa-si sustina valorile, nu prin cuvinte, ci bucurandu-se efectiv de spectacolul pe care il ofera, ramane de vazut miercuri, de la 20.30, numai la Antena 1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe