Antena Căutare

Ultimul trib. Lupte sângeroase și tensiune fără limite în a doua etapă: „N-am văzut așa ceva în viața mea. A fost crunt!”

A fost o nouă seară grea pentru susținătorii celor trei echipe care luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro, pus în joc la cel mai palpitant format de televiziune din România, „Ultimul trib”.

A fost o nouă seară grea pentru susținătorii celor trei echipe care luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro, pus în joc la cel mai palpitant format de televiziune din România, „Ultimul trib”.

Ultimul Trib. Echipele așteaptă marele șoc! Ce vor găsi pe noile teritorii: „Doamneee, ce condiții”

Până să ajungă pe câmpul marii bătălii, concurenții celor trei triburi și-au cunoscut teritoriile și au încercat să se pregătească pentru ceea ce avea să fie unul dintre războaile epice ale emisiunii.

Crocodilii și-au luat în primire vila de lux și s-au bucurat de toate beneficiile oferite de postura liderilor, însă așa cum se întâmplă în viață, și în paradis există probleme, dovadă că Roxana Chiperi suferă din dragoste, distanța de iubitul său și relația oarecum tensionată dintre cei doi, oferindu-i o stare destul de inconfortabilă.

Ultimul Trib. Și câștigătorii plâng nu-i așa? Roxana Chiperi, cu lacrimi în ochi: „Am o relație mai... diferită și asta mă macină!”

Lemurii au nimerit într-un sat condus de Vula, o femeie misterioasă, care îi monitorizează atent pe vizitatori. Într-un timp scurt, vedetele s-au acomodat cu viața din sat și au devenit un punct de atracție mai ales pentru copiii din comunitatea exotică a Madagascarului. Dorian Popa și Daniela Crudu sunt monitorizați atent de către localnici, care-i urmăresc inclusiv la baie.

Ultimul Trib. Vedete în România, vedete-n Madagascar. Lemurii primiți cu surle și trâmbițe: „Johnuleeee, câtă veselie, Hai că e bine!”

Ultimul Trib. Daniela Crudu și Dorian Popa au făcut baie... împreună: „Se uitau ăștia la noi, ca la film!”

Cine spunea că fericirea nu constă în lucruri simple, s-a înșelat. Echipa Cameleonilor a trăit momente tensionat, dar și palpitant de frumoasă pe insula pustie pe care au ajuns. Au dormit sub cerul liber, au făcut o echipă perfectă când a fost momentul să găsească soluții de supraviețuire și s-au bucurat de toate momentele petrecute împreună.

Ultimul Trib. Pentru Cameleoni începe lupta pentru supraviețuire: „Nu găsim nimic aici. O să murim de foame. Toată lumea trebuie să caute”

RĂZBOIUL PERNELOR

Ziua petrecute pe teritoriile câștigate cu greu au trecut rapid, iar cele trei echipe s-au întors la locul faptei. Miza a fost uriașă. Echipele clasate pe ultimele două locuri vor nominaliza oameni pentru eliminare, iar până acum avem o singură certitudine. Cameleonii vor fi obligați să aleagă. Cel de-al doilea nominalizat se va decide după sfârșitul bătăliei dintr Crocodili și Lemurii decimați de accidentări.

Ultimul trib. Lemurii câștigă prima probă, dar cu două pierderi uriașe: „Băăăi, aveți grijă la fete!”. Roxana Chiperi a rămas nemișcată la pământ!

Ultimul Trib. Știm cea de-a doua echipă finalistă! După un nou duel crud, Cameleonii trebuie să trimită un om la Nominalizare!

Ultimul Trib. După un duel crud, Cameleonii trebuie să trimită un om la Nominalizare!... Ultimul Trib. "Nu mai pot, mi-a sărit genuchiul". Dorian Popa se accidentează grav. Doctorii intervin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x