Ultimul Trib

SEZONUL 1

Nimic nu mai e ca înainte! Echipele s-au schimbat din nou, când nimeni nu se aștepta! Jocul Căpitanilor a dus la un rezultat pe care nimeni nu îl dorea

 
+7 click pentru
galerie

Regulile jocului s-au schimbat! Concurenții nu mai pot fi siguri pe nimic. Componența echipelor a fost într-o continuă schimbare. Alex Filip, acuzat că a accidentat voit Lemurii a ajuns colegul lor de trib, în urma unui joc al Căpitanilor surpriză.

În sat, voie bună. Lemurii au fost așteptați de localnici cu un ritual special, pe care concurenții nu l-au înțeles pe deplin. S-a cântat, s-a băut și s-a râs. Lemurii au ales să creadă că sătenii i-au binecuvântat. Dar adevărul este altul! Spre surprinderea tuturor, li s-a explicat că ritualul este unul dedicat fertilității, sexului! Oare cum îi va ajuta asta pe Lemuri?

Într-o nouă formulă, Lemurii și Crocodilii își poartă stegurile spre plaja unde se va disputa jocul pentru Salvare. Voioși, Crocodilii au povestit cum a decurs prima noapte pe insulă și cât de mult i-a ajutat Mircescu, veteranul Insulei Pustii.

Atmosfera se schimbă brusc, în momentul în care Octavian Strunilă face un anunț surpinzător: „De astăzi, totul de schimbă radical! Sunt noi reguli, iar de astăzi, lupta pentru a rămâne în competiție se va da în interiorul echipei. Duelul va fi între doi oameni din aceeași echipă!”

Jocul se numește „Rugby pe apă”.  În loc de minge, avem un colac de salvare, care se află în larg. Concurenții trebuie să pornească de la fiecare stâlp, să recupereze un colac și-l pune pe stâlpul de pe mal. Echipa respectivă câștigă un punct. Se joacă până la 10 puncte.

Poate cel mai dur joc de Salvare de până acum, „Rugby pe apă” s-a încheiat. Cu un scor de 5-3, Crocodilii și-au asigurat victoria în fața Lermurilor, care vor trimite oameni la Duel. Ionuț Iftimoaie se simte vinovat, fiind convins că au pierdut pentru că el nu a participat la joc.

Miza jocului de Salvare a fost uriașă, iar Crocodilul Alex nu a menajat pe nimeni. Lemurii au pierdut proba și au ieșit șifonați bine, toți la mâna lui Alex, pe care îl acuză de o lipsă totală cu fairplay.

O nouă surpiză pentru concurenți. În urma accidentărilor, s-a hotărât ca în locul Nominalizării, să se organizeze Jocul Căpitanilor. A venit momentul să se înfrunte cei mai puternici! Echipele şi-au ales oamenii! Aşa că toată lumea e gata de joc!

S-a detonat bomba! Lemurii au câștigat Jocul Căpitanilor, așa că noul lor lider, Chiru a câștigat un „cadou” surpriză: trebuie să dea doi Lemuri pe doi Crocodili. Alegerile făcute de Chiru i-au surprins atât pe Crocodili, cât și pe Lemuri!

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI