Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Prognoza meteo 24 februarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vremea se răcește astăzi prin estul și sud-estul teritoriului. În restul țării o să avem parte în continuare de temperaturi mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă.

Prognoza meteo 24 februarie 2021

profimedia

Ziua va începe cu ceață sau cu nori de joasă altitudine în toată țară. Pe alocuri există posibilitatea ăs burnițeze și să se formeze și polei și abia diseară vor apărea precipitații doar în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime de astăzi se încadrează între 6 și 13 grade Celsius.

Prin Muntenia astăzi cerul va fi variabil pe parcursul zilei, cu maxime cuprinse între 7 și 14 grade Celsius. În estul regiunii s-ar putea să plouă slab diseară și în prima parte a zilei va predomina ceața, norii de joasă altitudine în zonele joase de relief. Este posibil să burnițeze pe alocuri.

Și în Oltenia astăzi vremea este mai caldă decât în mod obișnuit, cu temperaturi de 14 grade Celsius. În zonele înalte cerul va fi variabil, iar în restul teritoriului vor mai fi înnorări și ceață în prima parte a zilei.

În Banat găsim de asemenea vreme mai caldă decât suntem obișnuiți în această perioadă a anului, cu temperaturi de până la 12 grade Celsius. Vântul va fi o prezență discretă și vom avea ceață în zonele joase de relief. Vremea va fi la fel și în Crișana unde maxima va urca până la 12 grade. Aici vom vdea și soarele pe parcursul zilei.

Și în Maramureș temperaturile ajung să fie extrem de ridicate pentru aceatsă perioadă a anului, atingând astăzi 13 grade. Doar pe alocuri, în zonele joase de relief, va fi prezentă ceața.

În Transilvania temperaturile sunt de asemenea ridicate pentru perioada asta a anului, pornind de la 6 grade Celsius și ajungând până la 13 grade în nordul regiunii, unde vântul va fi o prezență discretă. În partea de sud vântul va sufla moderat, iar în vestul regiunii vor fi înnorări pe parcursul zilei, tot acolo va burnița și se va forma polei.

În Moldova temperaturile maxime de astăzi se încadrează între 6 și 13 grade Celsius. Cerul va fi variabil și înnorat în sudul regiunii. Spre seară s-ar putea să plouă, dar slab. În Dobrogea temperaturile au mai scăzut față de zilele trecute, maxima de astăzi fiind de 7 grade Celsius. O să avem înnorări și ceață, în prima parte a zilei și la noapte, iar spre seară va ploua.

În capitală astăzi începem ziua cu ceață, cerul va fi temporar noros, iar maxima va atinge 12 grade Celsius. Mâine vor fi 15 grade Celsius, iar vineri se vor înregistra 16 grade.

Temperaturile maxime de astăzi în principalele orașe ale țării

Baia Mare – 11 grade

Oradea – 11 grade

Cluj-Napoca – 6 grade

Suceava – 10 grade

Iași – 6 grade

Miercurea Ciuc – 9 grade

Timișoara – 11 grade

Drobeta – 13 grade

Sibiu – 10 grade

Brașov – 10 grade

Galați – 6 grade

Craiova – 11 grade

București – 12 grade

Constanța – 5 grade

Recomandari