Antena Căutare

Aida a vrut sa pacaleasca juriul X Factor?

A inceput sa cante, iar juratii au crezut ca nu aud bine. In "spate" curgea un negativ dubios, ceva era in neregula. Incerca sa-i pacaleasca? Au oprit-o si au pus-o sa cante "a capella". A fost senzationala, sala a izbucnit in lacrimi! Vezi mai jos interpretarea tinerei!

Aida Nikolaiciuc, 29 de ani, s-a prezentat la auditiile X Factor Ucraina de la Odessa. A urcat pe scena, a spus ca va canta piesa "Cantec de leagan" a Polinei Gagarina, o cunoscuta interpreta din Rusia, juriul i-a urat bafta si...La drum!

Dupa cateva acorduri, juratii au inceput sa se priveasca, nedumeriti. Ceva nu "suna" bine. Parea ca "neagtivul" adus de Aida e dubios, ca in afara de instrumente mai are ceva inregistrat pe el. Gata! Stop! Si-au spus ca au prins-o! Au oprit-o si au rugat-o sa cante "a capella", fara acompaniament!

Frumoasa ucraineana a marit suspansul, a inghitit greoi, dar s-a pus pe cantat! Tril de privighetoare, desi melodia nu-i tocmai usoara!

Baietii lui Bittman, cu ochii pe X Factor! Negociaza cu tatal lor sa vina duminica seara la X Factor, chiar daca luni tr... Cheloo le da sfaturi absolventilor de liceu: "Sa lase discotecile si sa se apuce de invatat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x