Antena Căutare

Balanţă, Vărsător, Capricorn? Adrian Graur, astrologul muzicant care-i ghiceşte zodia juratului Carla’s Dreams

Adrian Graur are 24 de ani şi vine din Republica Moldova, direct pe scena de la "X Factor" România. Iubeşte muzica şi este preocupat de activismul civic, politică, astrologie.

Adrian Graur are 24 de ani şi vine din Republica Moldova, direct pe scena de la "X Factor" România. Iubeşte muzica şi este preocupat de activismul civic, politică, astrologie.

Şi nu a venit cu mâna goală. A venit cu câte o astrogramă pentru fiecărui jurat. “Eu sunt Vărsător. Optimism, credinţa în Dumnezeu şi multă muncă”, recunoaşte acesta.

Ce-i drept, întâmpina probleme, când vine vorba de zodia juratului Carla’s Dreams, dar măcar încearcă. Balanţă, Vărsător, Capricorn? Neee!

Poate la muzica să aibă success? În această seară a ales să se prezinte cu piesa “Strangers în The Night”, iar publicul a apreciat momentul lui.

Pentru juraţi a fost o adevărată bucurie şi Adrian Graur a primit trei de DA.

Video. Aşa se menţine în formă Delia! Cum a fost surprinsă jurata de la "X Factor" pe terasa unui hotel... “M-ai surprins, stimată fiinţă!” Raluca Moldoveanu, rockeriţa de 16 ani care i-a “transformat” pe juraţi: “Ai vocea pusă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x