Antena Căutare

Britney Spears, pregatita pentru o noua viata: jurata X Factor vrea o nunta intima, doar cu cei apropiati

Britney Spears pare un alt om zilele acestea, dupa ce a preluat responsabilitatea de jurat in show-ul X Factor SUA si cea de logodnica devotata viitorului sot, Jason Trawick. Jurata X Factor spera ca a treia oara va fi cu noroc si a inceput deja pregatirile pentru nunta, o ceremonie "intima, doar cu familia si prietenii apropiati".

Britney a preluat controlul asupra vietii ei din nou si crede din tot sufletul in viitorul mariaj cu fostul sau agent, Jason Trawick, spun apropiatii: "Desi Britney a mai fost maritata, aceasta casatorie este singura care i se pare reala. O sa fie mica si intima, doar cu familia si prietenii, iar ea si Jason vor fi in centrul atentiei. Formeaza o familie frumoasa".

Jurata X Factor si Trawick s-au logodit in luna decembrie a anului trecut, dupa o relatie de 2 ani. Iubitul sau apare pana si in videoclipul "Criminal", lansat in 2011, unde joaca rolul unui delincvent seducator.

Uite cat de bine improvizeaza Delia! Jurata X Factor vrea sa mearga in concerte cu unul dintre concurenti!... Cel mai romantic gest de pe scena X Factor: "Vrei sa fii sotia mea?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x