Antena Căutare

Corp de FELINĂ, voce PUȚINĂ! Aurora Băran și-a încercat norocul la X Factor, dar degeaba! Piesa Deliei nu a sunat NICIODATĂ AȘA!

Și-a făcut apariția pe scenă cu cel mai bun prieten al său, motanul Bizou, care l-a cucerit de la prima vedere pe Brenciu. Trupul sexy este la purtător, oare la ce tip de voce să ne așteptăm?

Și-a făcut apariția pe scenă cu cel mai bun prieten al său, motanul Bizou, care l-a cucerit de la prima vedere pe Brenciu. Trupul sexy este la purtător, oare la ce tip de voce să ne așteptăm?

Deși o apariție impresionantă, Aurora a fost eclipsată de Bizou, asupra căruia s-au ațintit toate privirile și glumițele.

După lungi încercări de a-l pune la loc sigur, într-o cușcă, motănelul s-a așezat confortabil pe masa juriului, în brațele lui Horia, stăpâna Aurora fiind în sfârșit gata de cântat. Pentru a putea observa mai bine momentul, Ștefan a ales să privească de la înălțime. "Dacă o să cânți bine, cobor!"

Piesa Deliei, Inimi desenate, se aude în difuzoare, dar vocea Aurorei nu reușește să se ridice la așteptările juraților. Prestația ei energică și plină de patos nu a fost suficientă pentru că vocea a lăsat de dorit. Nici măcar pisoiul Bizou sau ținuta sexy nu i-a convins pe jurați să o trimită mai departe.

Aurora sfârșește prin a obține un NU din partea lui Ștefan, în timp ce Delia și Horia îi oferă câte un DA, de încurajare, dar care nu o ajută să treacă în etapa următoare.

Învăţaţi numele ăsta: FLORIN RĂDUŢĂ! "M-ai şocat". "Sunt KO". "Ai cea mai bună voce din România... A salvat un copil de la moarte şi a ajuns în scaunul cu rotile! Neluţu Trandafir, un român cu demnitate, curaj şi voce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x