Antena Căutare

Delia n-ar fi ratat niciodată o asemenea șansă: ”Dacă aveam 17 ani participam la X Factor, e o ocazie uriașă de afirmare”

Mai sunt doar trei zile până la marea premieră a sezonului cinci de X Factor, iar Delia, cea mai veche jurată a show-ului fenomen de la Antena 1, ne-a acordat un interviu special, în care ne dezvăluie mici secrete din culise

Mai sunt doar trei zile până la marea premieră a sezonului cinci de X Factor, iar Delia, cea mai veche jurată a show-ului fenomen de la Antena 1, ne-a acordat un interviu special, în care ne dezvăluie mici secrete din culise.

Dacă aș avea 17 ani, atunci în mod sigur m-aș înscrie la X Factor. Expunerea asta atât de mare nu o găsești ușor și nu aș rata șansa de a mă afișa în fața a milioane de oameni”, spune Delia, oferindu-le un sfat, pe viitor, celor dornici să aibă o carieră muzicală.

Cât despre concurentul pe care și l-ar dori în echipă, frumoasa jurată e tranșantă. ”În primul rând, mi-ar plăcea să primesc categoria de peste 20 de ani, iar în echipa mea trebuie să fie un om care să aibă mai mult decât voce. Să fie un showman, o persoană complexă, cu șarm și aptitudini speciale. Sunt sigur că-l voi găsi și voi câștiga acest sezon”.

La final, pentru că tu vei fi cel de-al patrulea jurat, nu puteam să nu vorbim cu Delia despre aplicația specială X Factor pe care trebuie neapărat s-o ai în telefon. ”Nu avem cum să ne dăm seama dacă vom fi sau nu de acord cu publicul care va vota, dar cred că vom fi în acord cu al patrulea jurat din acest sezon”.

Nu uita – din 17 septembrie, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4 ‪#‎xFactor5 #xFactorRo.

NU rata marea premieră ‪#‎XFactor5 JOI, 17 septembrie, de la 20:30, la Antena 1!

Împreună pe aceeași scenă! Nu o să crezi alături de ce VOCE a cântat Horia Brenciu în urmă cu ani buni!... Răzvan şi Dani au dat startul unei probe de atletism pe scena X Factor. IMAGINI inedite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x