Antena Căutare

E frumoasă de pică și cântă la fel de bine cum arată. Dani, nu s-a putut abține „Mă gândesc că până când te vei merita, o să uiți ce ți-au spus dușmanii”

Unii i-au spus că nu are talent, dar asta a ambiționat-o din cale afară. Are un fizic de actriță de cinema și o vârstă la care totul pare posibil. Culmea este că uneori chiar așa se întâmplă, iar Izabela Chitoșcă din Piatra Neamț a dovedit că frumusețea și talentul au multe în comun în unele situații

Unii i-au spus că nu are talent, dar asta a ambiționat-o din cale afară. Are un fizic de actriță de cinema și o vârstă la care totul pare posibil. Culmea este că uneori chiar așa se întâmplă, iar Izabela Chitoșcă din Piatra Neamț a dovedit că frumusețea și talentul au multe în comun în unele situații.

A fost o adevărată Lady in red, iar vocea a ținut-o din plin la una dintre cele mai grele reprezentații ale serii. Izabela s-a descurcat perfect în fața unui juriu extrem de de pretențios. Inclusiv Dani Oțil a avut emoții pentru ea, iar la final a aplaudat cu putere.

„Mie mi se pare că așa trebuie să arate un finalist”, a spus la final Delia.

Zi mare pentru Ştefan Bănică. Juratul X Factor a lansat al 16-lea album din carieră... A fost un drum către Iad al naibi de greu. Alina Diaconu, rockerița sadea A CĂZUT PE SCENĂ și i-a stârnit o criză de râs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x