Antena Căutare

Fermier? Nici gand, cu o voce ca asta!

Dragos Udila este un tanar linistit de 24 de ani, din Iasi. Momentan este elev la un liceu industrial din orasul natal, profil seral. Desi emotiile sunt evidente in camera de machiaj, de cum intra pe scena le ascunde, cu mare succes. “Buna seara, loverboy!”, il intampina Delia.

Dragos Udila este un tanar linistit de 24 de ani, din Iasi. Momentan este elev la un liceu industrial din orasul natal, profil seral. Desi emotiile sunt evidente in camera de machiaj, de cum intra pe scena le ascunde, cu mare succes. “Buna seara, loverboy!”, il intampina Delia. Din prima, ea remarca siguranta de sine a tipului, dar, constiincios, el recunoaste: are totusi emotii, chiar daca nu se vede. “Le maschezi frumos”, il complimenteaza jurata.

Visul lui suprem? “O sa radeti”, avertizeaza tanarul. Vrea sa fie... fermier! Cheloo ridica mana si toata lumea se pregateste pentru atacul lui. Reactia celui mai rau jurat e una care ne lasa cu gura cascata: “Aplauze! Nu-i o rusine sa fii fermier!”. Dragos e serios. Stie ca nu vrea o ferma de proportii, industriala, pentru profit ci una mica, de familie, la care sa se ocupe cu drag de tot.

Cand Bittman observa tatuajul de pe bratul sau, Dragos incearca sa devieze subiectul. “Tata s-ar supara... Eram la varsta cand...”, spune el, semn ca are in spate un trecut tulbure si deloc usor de depasit. Pana la urma, povestea tatuajelor e simpla; ca in viata multora, e de vina teribilismul adolescentei, anturajul, “jungla de beton in care traim”.

Semna ca s-a impacat cu dramele trecutului, tanarul vorbeste deschis: “Am facut mai multe lucruri, si bune si rele. Dumnezeu m-a intors si mi-a aratat ce e bine. Am hotarat sa traiesc cat mai simplu si sa folosesc muzica pentru a ma exprima”. Pana acum, totul suna a baiat rau devenit bun. Sa fie Dragos un alt rapper cu versuri inspirate din experienta sa?

Nu, nu e. Tanarului ii place muzica soul, jazz, reggae. Pentru X Factor, a ales “Georgia On My Mind”, a lui Michael Bolton. Publicul e vrajit din prima clipa, iar juratii zambesc incurajator. Dar Dragos nu vede nimic. Are ochii inchisi, e in lumea lui, simte melodia. Fetele din sala au ochii umezi, iar Delia, care pana acum a fredonat fiecare melodie cot la cot cu concurentii, nu-si gaseste cuvintele.

Primul care vorbeste, Bittman. Nu pierde timpul, il aduce pe tanar cu picioarele pe pamant. “Iti spun de la obraz. Tu n-o sa fii fermier niciodata in viata ta!”. Pentru ca s-a nascut sa incante sale intregi de oameni cu vocea sa, cea care i-a dat fiori si seriosului jurat.

“Imi place, de la inceput la sfarsit”, vine si parerea lui Cheloo. “Asta inseamna X Factor. Sa vii pe scena, sa faci figuri, sa-i cumperi pe toti”. Verdictul nu se lasa asteptat: DA! De fapt, “100% DA”, tine sa accentueze Cheloo. “M-ai rupt!”, recunoaste si Delia, spunand ca feelingul pe care il are Dragos nu l-a mai vazut pana acum la vreun concurent. “Fabulos! Raspunsul meu e DA!”, zice jurata. Al treilea DA vine de la Bittman, s-ar putea altfel?

A primit trei DA si i-a facut pe toti juratii sa murmure “senzational!”, asa ca Dragos Udila se indreapta catre bootcamp!

Diana Vasian, cand vrei sa minti, MINTE!... George Negrea: are sau nu tricolorul Factorul X?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x