Antena Căutare

Gospodina, bubulina… va rugam parasiti incintaaa!

Paseste in backstage cu o floricica in par, in bluza alba si fusta cu volanase. E intruchiparea timiditatii. “Sunt pesimista. 100%. Nu cred ca sunt pregatita pentru un asemenea concurs!” Ei, as! De unde vine toata neincrederea asta?

Galerie
Haos pe scena X Factor: juratii danseaza in jurul Iuliei

Paseste in backstage cu o floricica in par, in bluza alba si fusta cu volanase. E intruchiparea timiditatii. “Sunt pesimista. 100%. Nu cred ca sunt pregatita pentru un asemenea concurs!” Ei, as! De unde vine toata neincrederea asta?

Iulia Grosu a venit singura la X Factor si acum o napadesc indoielile. Nu mai e la ea acasa, ocrotita de barbat, langa fetita, careia ii canta din zori si pana in seara. Vine in fata juriului, are o prezenta placuta si Delia o primeste cu zambetul pe buze. Le spune juratilor ca ii place sa cante romante. Un suflet batran in pieptul unei blonde cu ochi albastri mari? Asa s-ar parea.

Dan Bittman o intreaba ce a pregatit pentru concurs. Iulia abia se poate uita in ochii lui; sopteste in microfon: “I Feel Good”, de James Brown. Sa speram ca o sa inceapa si ea sa se simta bine o data ce se aud primele acorduri.

SOC! Delia deschide ochii larg, nevenindu-i sa creada. Cheloo ridica publicul in picioare. Daca ar fi un show mut, s-ar spune ca Iulia a cucerit sala cu auditia ei, ca promite, ca poate, ca are talent. Dar… lucrurile nu stau asa. Vocea Iuliei suna gatuit, chinuit si totusi tanara continua neperturbata.

Juratii lasa publicul perplex. Plini de voie buna, vin in jurul Iuliei – TOTI – inclusiv Cheloo si danseaza ca la o mare petrecere. “Ce Dumnezeu se intampla?” pare sa se intrebe Iulia si ar vrea sa se opreasca. Zambetul ii fuge de pe fata la fel de repede cum a venit. Nu se simte rau, nu se enerveaza, ci doar se uita curioasa spre masa juratilor, unde cei trei sunt asezati din nou.

Bittman incepe, electrizat de auditie: “N-am mai vazut asa ceva in viata mea, pe cuvantul meu. Un om cu atata incredere…”, Cheloo ii ia vorba din gura: “Cantand asa iti traumatizezi copilul!” si da comanda inapoi lui Dan: “Nu mai ii canta niciodata. Pune radioul”. Delia nu mai apuca sa spuna nimic; parca ar vrea si ea sa mai auda ceva, sa o “tenteze” pe Iulia cu o romanta, ca doar astea ii plac ei! Intr-un sfarsit, o intreaba daca stie o romanta. “O romanta perversa!” vrea Cheloo.

Involuntar, Iulia incepe sa cante in romana, de jale si de dor. Nu e bine. “Nu se poate, NU!” afirma la unison Delia si Bittman. Cheloo e un Nostradamus malefic: “La 6 ani copilul o sa taie mobila, o sa sfasie picturile. O sa creasca mare si violenta!”. Dar verdictul care e? “Parasiti incinta!”

"Ies din cusca ca din pusca!" Omul cu 2.072 zile de puscarie la activ... Ce au in comun Pamela Anderson, Rihanna si teoria muzicala?...Pe Loreta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x