Antena Căutare

Guvidu și Gonzales au scos MEGA-HITUL ANULUI! ”No tengo dinero iară” a primit trei de DA de la jurații X Factor

Guvidul a venit și anul trecut, dar atunci a avut ceva probleme de ”dialog” cu jurații și a primit un frumos NU din partea lui Brenciu. Acum, om cu pizza la cap, Guvidul l-a adus pe fratele Gonzales alături de el pe scenă și au cântat hitul anului! E genială melodia

Guvidul a venit și anul trecut, dar atunci a avut ceva probleme de ”dialog” cu jurații și a primit un frumos NU din partea lui Brenciu. Acum, om cu pizza la cap, Guvidul l-a adus pe fratele Gonzales alături de el pe scenă și au cântat hitul anului! E genială melodia.

A recunoscut că la X Factor 4 a avut scăpări în comportament, iar acum a venit cu ”versiunea naturală”, care e muuuult mai bună decât ce-am văzut atunci. Și-a deschis pizzerie, a venit cu una și pentru jurați, încercată pe loc de Delia, iar după a dat drumul la treabă.

Lumea se aștepta să cadă cu NU-uri, dar surpriza a fost una extraordinară. Guvidul Reloaded ne-a surprins cu o piesă senzațională, care va cuceri, în mod sigur, internetul.

Jurații au văzut un moment cu de toate și i-au oferit, ca desert, trei de DA! Acum, să recunoașteți, a câta oară ascultați deja melodia???

Un jurat necuvântător la X Factor! Surpriză uriașă pentru Delia, Ștefan Bănică și Horia Brenciu... Una mai frumoasă decât cealaltă! Gemenele Majdoline și Sarah le-au furat inima lui Răzvan și Dani, dar numai UNA are fac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x