Antena Căutare

Horia Brenciu a făcut un duet de zile mari cu o concurentă X Factor! "Mi-ai răscolit amintiri, sentimente"

Surprizele se ţin lanţ în cel de-al patrulea episod al super show-ului „X Factor”, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Surprizele se ţin lanţ în cel de-al patrulea episod al super show-ului „X Factor”, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

O mulţime de tineri talentaţi şi-au făcut apariţia în faţa celor trei juraţi, iar unii dintre aceştia realizând lucruri de necrezut într-un show cum este X Factor. Printre ei şi Soria Rostaş, o concurentă de doar 14 ani, din Oradea, care a reuşit să facă un duet cu showmanul Brenciu.


Sorina l-a cucerit iremediabil pe Horia: „Pe mine m-a hipnotizat, mi se întâmplă pentru prima dată în viaţă lucrul ăsta. M-am uitat la ea, ea se uita la mine, dar parcă avea aşa un fel de magie. Nu ştiu cum să mă exprim. Mi-ai rascolit amintiri, sentimente...”, a mărturisit juratul X Factor.

Sorina provine dintr-o familie frumoasă şi are o poveste de viaţă extraordinară. Părinţii ei au înfiinţat un azil de bătrâni şi îşi dedică tot timpul îngrijirii acestora. Sorina e şi ea foarte implicată şi spune mândră că are nu mai puţin de 13 bunici. Micuţa a mărturisit că îl place mult pe Horia şi ascultă foarte des piesa lui, „Vocea ta”, iar juratul „X Factor” a invitat-o să cânte în duet această melodie, deşi cu greu îşi putea stăpâni lacrimile.

Întregul moment va putea fi urmărit în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Diva Delia, cucerită de un "legumar"! L-a pus chiar să-şi dea tricoul jos... Trebuie să vezi asta! Horia Brenciu a obligat o concurentă să semneze că se lasă de fumat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x