Antena Căutare

„Îmi vine să te bat. Eşti atât de bun încât mă enervezi”. A fost felicitat de băieţii de la Years&Years, a renunţat la iubită şi a ridicat toată sala în picioare

După momentul său din audiţii, care a depăşit graniţele României, a revenit pe scenă de la X Factor, mai plin de sparenate ca niciodată. A primit sute de mesaje frumoase, a fost contactat de mulţi oameni şi, pentru prima dată, a plâns de fericire.

După momentul său din audiţii, care a depăşit graniţele României, a revenit pe scena de la X Factor, mai plin de speranțe ca niciodată. A primit sute de mesaje frumoase, a fost contactat de mulţi oameni şi, pentru prima dată, a plâns de fericire.

„X Factor mi-a schimba viaţa pentru că aici am trăit cele mai frumoase momente ale mele, din cariera mea. Pentru mine este o oportunitate imensă”, mărturiseşte Emilian.

Însă, de la audiţii şi până acum, s-au schimbat şi alte lucruri în viaţa lui. Relaţia de iubire dintre el şi Alexandra Tănăsoiu s-a sfârşit. Deşi aceasta a fost eliminată din competiţie, îi doreşte tot ce este mai bun şi mult succes în carieră.

Ultimul din concurs, dar nu cel din urmă, a ales să interpreteze Lay Me Down, o piesă extrem de sensibilă, de la Sam Smith. Nouă ni s-a zbârlit pielea, iar publicul a fost electrizat, mai ales domnişoarele.

Ştefan Bănica: „Îmi vine să te bat. Eşti atât de bun încât mă enervezi îngrozitor. Este principaul favorit la X Factor 2016. Eşti excepţional”

„Dragul meu, ţi-e clar că ai rămas. Eşti aici. Bravo! Ce nu e clar şi ce nu e foarte evident este că cineva va trebui înlocuit. La cineva trebuie să renunţ”, mărturisește Delia.

Cazacu Rareş este cel care părăsește competiţia.

Solistul Carla’s Dreams, despre România: „Noi stăm de ceva timp împreună și probabil în cele ce urmează o să plec și în ... „Este preferatul meu”. Raul, singurul concurent al Deliei care a ridicat juriul în picioare! „Dacă la 15 ani cânţi aşa.....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x