Antena Căutare

Ioana Anuta, locul 2 la X Factor II. Vezi cele mai tari momente ale ei din concurs!

Tudor Turcu este marele castigator X Factor, sezonul II. Ioana Anuta a iesit pe locul doi in concurs, iar Nati Selegean, pe locul trei. Hai sa vedem parcursul ei la X Factor!

Tudor Turcu este marele castigator X Factor, sezonul II. Ioana Anuta a iesit pe locul doi in concurs, iar Nati Selegean, pe locul trei. Hai sa vedem parcursul ei la X Factor!

In aceasta seara, Ioana Anuta a stralucit. Prima melodie din Gala a fost "Halo", a inimitabilei Beyonce, cu care, totusi, a reusit sa castige aprecierea juriului. Apoi, a facut duet cu fostul castigator X Factor, Andrei Leonte, pe piesa "Broken Strings". Dupa eliminarea lui Nati din concurs, Ioana a cantat unul din cele mai cunoscute cantece de Craciun "All I Want for Christmas Is You". Vezi aici evolutia ei!

De la fata care castigase Eurovision Junior la finalista care a iesit pe locul 2 la X Factor a trecut mult timp. In prima auditie, a venit imbracata in drapelul SUA, cantand Jessie J. Juratii au remarcat-o de atunci. Era tanara, ambitioasa si plina de speranta. Vezi aici auditia ei!

Drumul ei nu a fost usor, iar in JHV a cedat presiunii. Pana Bittman i-a spus ca e in echipa lui si ii va fi mentor. Apoi, a trecut printr-o transformare spectaculoasa si a continuat sa isi perfectioneze vocea pana la finala. Citeste aici povestea ei!

MARELE CASTIGATOR X Factor Romania 2012: TUDOR TURCU... Telespectatorii au votat, iar trei dintre ei au castigat un iPad!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x