Antena Căutare

Lavinia Lăcătuș a revenit la X Factor după zece ani și a intrat direct în echipa Loredanei

Perseverența, ambiția, dar și studiul și-au dovedit utilitatea în cazul unei concurente care a participat în primul sezon X Factor, fără rezultate notabile, dar care seara trecută a primit fără mari emoții un loc în grupa Loredanei.

lavinia lacatus pe scena x factor 2021 Galerie
Perseverența, ambiția, dar și studiul și-au dovedit utilitatea în cazul unei concurente care a participat în primul sezon X Factor | Antena 1

Lavinia Lăcătuș a revenit la X Factor la zece ani după prima încercare, iar faptul că în tot acest timp a continuat să studieze și să cânte a ajutat-o ca seara trecută rezultatul să fie cu totul altul. Cele patru voturi pozitive ale juraților i-au asigurat un loc în Bootcamp, în echipa Loredanei.

”Mă bucur că după zece ani ai avut curajul să revii pe această scenă, că nu ți-ai pierdut ambiția și dorința de a-ți împlini un vis! Ești un om care nu renunță, un om care se luptă cu destinul și și-l croiește așa cum și-l dorește!”, i-a spus Loredana.

”Și eu am încercat mulți ani, am câștigat X Factor după 17 ani de încercări și drumuri de la Galați la București! Speranța nu se pierde!”, a spus și Florin Ristei, care seara trecută și-a întârit grupa de Fete cu două noi talente - Betty Iordăchescu și Yarina Cozma.

Care sunt grupele de care se ocupă jurații X Factor

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

X Factor 10 continuă și în săptămâna aceasta în porție dublă, astăzi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori!

Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

eXtra Factor 2021, episodul 5. Ilona Brezoianu te invită în culisele X Factor și îți prezintă cele mai amuzante momente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x