Antena Căutare

eXtra Factor 2021, episodul 5. Ilona Brezoianu te invită în culisele X Factor și îți prezintă cele mai amuzante momente

Ilona Brezoianu prezintă eXtra Factor, emisiune ce te lasă să privești în culisele show-ului de voce. Actrița le arată fanilor emisiunii, în ediția 5, cele mai amuzante momente.

Ilona Brezoianu, alături de Delia și Florin Ristei la eXtra Factor 2021 Galerie
Ilona Brezoianu, la eXtra Factor 2021. Actrița a găsit o modalitate de a face bani frumoși | Antena 1

Ilona Brezoianu îți prezintă cele mai amuzante momente de la filmările noului sezon X Factor în ediția cu numărul 5 din eXtra Factor 2021.

Ilona Brezoianu, clipe amuzante la eXtra Factor 2021. A apărut cu o perucă neagră pe cap, în episodul 5

Ilona Brezoianu și-a luat prin surprindere fanii din culisele X Factor cu o perucă neagră pe cap, cu care s-a dat drept fiind o personalitate celebră, din altă țară.

„Urează-mi succes azi. Scuze dar vreau să câștig concursul și poate îmi furi piesa. Este un concurs și sunt bani. Sunt supărată că nu am voce. Concurez, dar cu vocea asta... Eu sunt o persoană jovială, energică, ei sunt fanii mei și fac scandal când mă văd”, spune Ilona Brezoianu la eXtra Factor 2021.

„Hello, mă numesc Sasha Wnaido și sunt din Barcelona. Am 32 de ani. Lambada cânt”, se prezintă ea în timpul filmărilor pentru eXtra Factor 2021.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 4. Ilona Brezoianu te ia în culisele emisiunii și îți prezintă cele mai amuzante momente de la filmări

„Duc eu gunoiul, dar dacă e de la Ștefan Bănică și Delia l-aș păstra eu. Că poate au scăpat vreo brățară de aur, ceva”, a găsit ea o oportunitate de a face bani.

„Îmi fac o intrare de gală. Vreau să fiu cool. Mi se pare că arăt așa a divă. Sunt mișto. M-am dus până la garduri și au leșinat 40 de oameni. Vedeți că vin, au leșinat fanele mele. Nu pot să mai merg liniștită pe stradă dacă nu mă deghizez. Nu mai pot. Nu am ce să fac. Mi-e foarte greu”, se dă mare, în mod ironic, Ilona.

Ilona Brezoianu a găsit metoda de a face foarte mulți bani, la eXtra Factor 2021, episodul 5

„Zilele trecute te-a căutat cineva să ia autograf și am semnat eu, Delia. Mă gândesc la o afacere, mai iau autografe de la voi. Să le vând în holding. Pot să semnez autografe cu Delia, Florin Ristei, Ștefan Bănică și Loredana”, se gândește ea la o afacere bănoasă.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 3. Ilona Brezoianu, momentele de amuzament din culisele X Factor 10

„Îmi trebuie o lampă pentru cameră. Dă-mi bre o lampă, eu fără lampă nu mai filmez. Ce producție e asta. Să cântăm puțin, să vezi ce dezacordată sunt eu. Eu cânt în general „Cu ce m-am ales în viață”, spune ea.

Vezi integral episodul din eXtra Factor pe AntenaPlay!

Despre sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

X Factor 2021, 24 septembrie. Narcis Ianău, invitatul special al serii care a impresionat juriul cu vocea sa... Lavinia Lăcătuș a revenit la X Factor după zece ani și a intrat direct în echipa Loredanei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x