Antena Căutare

Lecția de istorie pe ritmuri hip-hop cu rapidistul Flavius Enache. O altfel de piesă, un altfel de concurent: „Nu ne așteptam la așa ceva!”

E rapidist, e tânăr și exuberant. A umplut scena cu versuri de el scrise pe ritmuri folclorice și a reușit să-i facă pe jurați să îl privească cu mare curiozitate și interes

E rapidist, e tânăr și exuberant. A umplut scena cu versuri de el scrise pe ritmuri folclorice și a reușit să-i facă pe jurați să îl privească cu mare curiozitate și interes.

Flavius a avut o experiență de viață incredibilă pentru vârsta lui, iar faptul că a reușit să compună o piesă pe care vedetele din juriu să o catalogheze drept neobișnuită l-a transformat rapid și într-un favorit al publicului.

„Bravo, rapidistule” a spus dinamovistul Bănică, în vreme ce rapidistul Brenciu l-a jurizat cu începutul imnului echipei din Giulești.

Teodora nu se poate stăpâni: „Am emoții de mor!”. Jurații sar în ajutorul superbei candidate la un loc în finala „X Fact... „Aoleeeeu, mamăăă”. Maestrul Costică Florea, lecție de muzică lăutrească pe scena X Factor!...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x