Antena Căutare

Teodora nu se poate stăpâni: „Am emoții de mor!”. Jurații sar în ajutorul superbei candidate la un loc în finala „X Factor”!

A mai fost pe scene, dar acum e altceva și o recunoaște direct. Bucureșteanca Teodora Stoica a reușit un moment de colecție marca „X Factor”, chiar dacă nu s-a întâmplat să aibă asemenea emoții în viața ei

A mai fost pe scene, dar acum e altceva și o recunoaște direct. Bucureșteanca Teodora Stoica a reușit un moment de colecție marca „X Factor”, chiar dacă nu s-a întâmplat să aibă asemenea emoții în viața ei.

S-a pierdut atunci când s-a văzut față-n față cu juriul, dar pe măsură ce și-a intrat în rol, totul a devenit din ce în ce mai sigură. Cu o piesă bine aleasă, frumoasa concurentă a reușit să-și învingă temerile și să cânte ceea ce trebuie pentru a merge mai departe.

„Ai un DA pentru încurajare, dar aștept mult mai mult de la tine”, i-a spus Ștefan, iar răspunsul său a fost repetat și de ceilalți membri din juriu.

Izabela a ajuns la X Factor și nu are pretenții prea mari: „Vreau doar o formație alături de care să cuceresc lumea!”... Lecția de istorie pe ritmuri hip-hop cu rapidistul Flavius Enache. O altfel de piesă, un altfel de concurent: „Nu ne aș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x