Antena Căutare

Liviu Panait: ”Bodyguarzii au vrut să închidă mall-ul. Loredana a spus că nu pleacă nimeni până nu face toate pozele!”

Liviu Panait, cu o poveste de viață incredibilă, s-a destăinuit după prestația sa de la X Factor: ”Am vrut neapărat să o cunosc pe Loredana, un suflet frumos. Am fost ea la concert. La final, multă lume, pentru fotografii. Bodyguarzii au vrut să închidă mall-ul. S-a opus! A spus că nu pleacă nimeni de acolo până nu face poze cu toți”.

Liviu Panait: ”Bodyguarzii au vrut să închidă mall-ul. Loredana a spus că nu pleacă nimeni până nu face toate pozele!”
Liviu Panait, un tânăr cu o poveste de viață incredibilă

”Am aruncat lanțurile care mă țineau. La 21 de ani l-am cunoscut pe soțul meu și a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea”, a mărturisit Liviu Panait, rememorând suferințele prin care a trecut în școală. Acum are 23 și de trei ani locuiește în Belgia, cu soțul său brazilian. S-a judecat multă vreme pentru orientarea sexuală, până când, după multiple umilințe, a decis că este timpul să fie fericit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”De asta am și venit la X Factor. Pentru a trăi momentul!” Recunoaște că a avut emoții, dar ceea ce e important la un artist e că trebuie să le transforme-n constructive atunci când urcă pe scenă. Adaugă că și-a dorit enorm să o cunoască pe Loredana. ”Am fost la un concret. La final, oamenii s-au strâns pentru autografe, voiau să se tragă-n poze cu artista. Se făcuse seară, târziu, iar bodyguarzii de acolo, de la mall, au vrut să închidă. Loredana a spus că nu pleacă nimeni până nu termină de făcut poze cu toată lumea. Mi-a plăcut enorm caracterul ei, mi-am dorit să o văd așa, față în față, să putem dialoga. Dacă va fi să reușesc în muzică, ca ea vreau să fiu!”

Atenție, apariție de infarct! Marina Vlad: ”Sub duș cânt Coace, Doamne, prunele!”

Întrebat despre experiența de la X Factor, Liviu Panait a răspuns că dacă ar fi să scrie o melodie despre parcursul său, despre faptul că a cunoscut oameni superbi, aceasta s-ar numi ”Un lucru minunat”.

Atenție, apariție de infarct! Marina Vlad: ”Sub duș cânt Coace, Doamne, prunele!”... În această seară, de la 20.30, la Antena 1: De la Olimpiada de la Londra, pe scena X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x