Antena Căutare

Mai frumos de atât nu se putea încheia a doua ediţie de Bootcamp. “Cele două cuvinte” au fost spuse de Ştefan: “VĂ IUBESC!” 3O’Clock, moment excepţional la X Factor

Fetele de la 3O’Clock sunt ultimele care intră pe scenă în această seară, aşa că tensiunea atinge cote maxime. Vor reuşi clujencele să treacă în etapa următoare?

Fetele de la 3O’Clock sunt ultimele care intră pe scenă în această seară, aşa că tensiunea atinge cote maxime. Vor reuşi clujencele să treacă în etapa următoare?

“Trebuie să dăm tot ce avem mai bun. Avem mai multe emoţii decât ne-am fi închipuit. Faptul că am ajuns până aici e wow pentru noi. Suntem perfecţioniste, aşa că speram să plecăm fericite”.

În audiţii au ridicat juraţii în picioare şi au uimit cu prestaţia lor, iar pentru această seară au ales o piesă a celor de la Taxi interpretată în stilul caracteristic trupei din Cluj - “Cele două cuvinte”.

Horia: “A fost cea mai tare adaptare, felicitări”.

Delia: “Aşa da armonizare. WOW!“.

Ştefan: “În ce situaţie mă puneţi… Mă aşteptam la voi, dar nici chiar aşa. Excelenta alegerea piesei, a fost totul în stilul vostru. Ce să mai zic?! Mă bucur pentru acest moment. Vă iubesc din punct de vedere muzical, m-am topit, aşa că vreau să rămâneţi!”.

Pentru ca fetele să rămână în competiţie au fost eliminaţi Alecu şi Răzvan.

Un fel de “Frumoasa şi Bestia” cu Miruna şi Oscar! Rapp românesc vs. "You Don't Own Me": "A fost un momen... Ștefan Bănică la „X Factor”, către 3 O’Clock: „Vă iubesc!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x