Antena Căutare

„M-am născut pe muzica lui Bănică!” Alexandra Tănăsoiu l-a făcut pe jurat să se ridice în picioare!

Alexandrei Tănăsoiu i-a fost menit să vină la X Factor. Concurenta de 15 ani s-a NĂSCUT pe... muzica juratului Ștefan Bănică!

Alexandrei Tănăsoiu i-a fost menit să vină la X Factor. Concurenta de 15 ani s-a NĂSCUT pe... muzica juratului Ștefan Bănică!

Da, ați auzit bine. În momentul nașterii ei, la Polizu, Ștefan Bănică susținea un concert. Mama ei, cea mai bună prietenă și susținătoare înfocată, a adus-o pe lume pe Alexandra pe muzica juratului. Acum, la 15 ani, Alexandra a vrut să descopere dacă are un har muzical.

Pe scena X Factor, fata cu părul de foc a debutat cu o melodie care a făcut istorie la Eurovision - „Rise like a Phoenix”, a lui Conchita Wurst, câștigătoarea concursului în 2014.

Primele acorduri i-au ținut pe jurați cu privirile fixate asupra ei, dar abia la refren fata a prins curaj să vină în fața lui Bănică și să-i dedice audiția lui. Emoționat, juratul s-a ridicat în picioare ascultând piesa interpretată cu succes... și multe emoții.

„Bravo! E important să te naști pe muzica lui Bănică, să te căsătorești pe muzica lui Brenciu și să faci copii pe muzica Deliei”, a exclamat entuziasmat Horia Brenciu. Paradoxal, Ștefan Bănică a fost mult mai precaut în jurizare: „Cred că ai resurse, doar că încă nu știi pe ce butoane să apeși. Răspunsul este NU - pentru astăzi”.

Totuși, pe Alexandra o s-o mai vedem în competiție - a primit 2 DA de la Delia și Brenciu!

Horia Brenciu, definiţia pentru "spectacol"! Uite ce năzbâtii face în spatele scenei X Factor... O poză cât o mie de cuvinte! Delia și Ștefan Bănică, moment tandru la X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x