Antena Căutare

Moment dramatic la X Factor, sezonul 3: Cheloo cheama ambulanta

Premiera X Factor, sezonul 3, este la o aruncatura de bat. In weekend, veti descoperi cine sunt noii concurenti, daca au factorul X si ce parere au juratii de boboci. Generatia tanara vine din urma puternic: pustimea se va dezlantui la auditii. La masa juratilor insa, Cheloo va trece prin momente inspaimantatoare. Nici chiar juratul Cheloo nu este de fier.

Premiera X Factor, sezonul 3, este la o aruncatura de bat. In weekend, veti descoperi cine sunt noii concurenti, daca au factorul X si ce parere au juratii de boboci.

Veti vedea ca generatia tanara vine din urma puternic: pustimea se va dezlantui la auditii. La masa juratilor insa, Cheloo va trece prin momente inspaimantatoare. Desi este un dur in viata reala, Cheloo nu e de fier. Pana si el va trebui sa se lase pe mainile prietenilor in acest sezon, cand viata ii va fi pusa in pericol.

Telespectatorii vor afla ce l-a determinat pe jurat sa cheme ambulanta, urmarind X Factor, in fiecare duminica, de la ora 20.30.

Nu uita: poti urmari primul episod X Factor in AVANPREMIERA, de la ora 10.00, duminica, pe AntenaPlay!

De asemenea, o sa poti vedea LIVE X Factor, de la ora 20.30, aici!

VIDEO! Vikingi sau jucatori de fotbal american? Razvan si Dani, asa cum nu i-ai mai vazut niciodata, la X Factor!... Mai ceva ca la Top Chef! Cheloo, despre un concurent: „Ne-a adus un tort cu bile de aluminiu, vopsit si plin de sange”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x