Antena Căutare

Publicul i-a eliminat pe... 2B!

Eliminarile din partea publicului au devenit din ce in ce mai grele. Ghinionistii acestei seri au fost componentii grupului 2B: Bernice Chitiul si Laurentiu Barzoi. In seara aceasta, piesa interpretata de ei - "Nobody wants to be lonely", a duetului Christina Aguilera si Ricky Martin nu au strans suficiente voturi pentru a trece mai departe.

Publicul i-a eliminat pe... 2B! Galerie
2B, eliminati de public

Eliminarile din partea publicului au devenit din ce in ce mai grele. Ghinionistii acestei seri au fost componentii grupului 2B: Bernice Chitiul si Laurentiu Barzoi. In seara aceasta, piesa interpretata de ei - "Nobody wants to be lonely", a duetului Christina Aguilera si Ricky Martin - nu a strans suficiente voturi pentru a trece mai departe. Nici certurile dese dintre membrii trupei nu i-au ajutat sa obtina simpatia celor de acasa.

Laur s-a despartit de lumea X Factor cu un simplu "Va iubim", in timp ce Bernice a promis fanilor ca va continua colaborarea cu Laurentiu si ca are incredere in talentul lor.

Au intrat la duel: Tudor Todut, din echipa lui Dan Bittman, si din nou, STATION 4, cei patru baieti din echipa Deliei

Au primit suficiente voturi pentru a trece mai departe: Ioan Man, Ioana Anuta, Dragos Udila, Raduly Botond, Tudor Turcu, Nadir Tamuz, RED, Nord X, Iulia Manolache, Natalia Selegean

Tudor Turcu si-a revazut sora vitrega dupa 25 de ani, LIVE, pe scena X Factor... Duelul: Station 4, eliminati de la X Factor. Au mai ramas 11 concurenti in joc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x