Antena Căutare

Pustoaica, indragostita lulea de Bittman, stie ce vrea! Autograful primul, DA-urile pe urma!

S-a apucat de cantat datorita lui Dan Bittman. Are 15 ani si n-a ratat niciun concert Holograf! Nu stia cum sa-i atraga atentia din public, dar cand a reusit si l-a vazut pe Bittman uitandu-se spre ea “a murit” instantaneu.

S-a apucat de cantat datorita lui Dan Bittman. Are 15 ani si n-a ratat niciun concert Holograf! Nu stia cum sa-i atraga atentia din public, dar cand a reusit si l-a vazut pe Bittman uitandu-se spre ea “a murit” instantaneu.

Bianca Rosu e o adolescenta plina de viata, cu un zambet urias, aproape orbitor, dar usor de imitat pentru Cheloo. Intr-un trup firav ca al ei, nu stim unde incape atata energie, dar ne putem da seama de unde provine. De la propriii parinti, in care salasluieste un spirit tanar!

Cei trei formeaza o echipa unita, optimista si foarte vesela! Au roluri bine stabilite in casa. Daca tatal este soferul, mama, stilistul, fiica si-a adjudecat titlul de artista. Si a demonstrat la X Factor ca il merita, fara niciun dubiu!  

Cu piesa "Fallin'" a Aliciei Keys si-ar prinde urechile multi cantareti, insa tanara cu floricica alba la ureche si-un aer de copil s-a descurcat de minune! Toate acele suisuri si coborasuri pe note n-au fost o problema pentru ea, le-a "trecut" lejer. Juriul a fost mai mult decat incantat de prestatia tinerei. Cheloo a aplaudat-o indelung.

De la idolul ei a primit un "DA", poate nu mare cat inima lui, dar suficient cat sa-i indeplineasca cel mai inalt vis: "Atunci cand ai inceput sa canti, am avut surpriza sa vad o fata hotarata, determinata, mi-a placut si cum te-ai miscat pe scena, si ca n-ai trac, nu esti inhibata, parca ai fi obisnuita cu luminile si cu publicul si asa mai departe... ai cantat in regula, de la mine ai un DA".

Pe Delia a convins-o suta la suta, iar Cheloo a facut o declaratie "wow": "Nimeni nu vrea sa recunoasca faptul ca aceasta fetita a cantat mai bine decat majoritatea celor pe care i-am acceptat deja". Poate ca ceilalti membri ai juriului nu recunosc, dar noi stim pentru cine a cantat ea asa bine. Versul "I keep on fallin', in and out of love with you" a avut o directie precisa.

Si ca sa plece complet fericita in etapa urmatoare, a primit si autograful mult dorit de la cel pe care il asculta de la varsta de trei ani. Totul a decurs perfect. Misiune indeplinita pentru Bianca!

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} </style> 3, 2, 1: Hai Universitatea, hai Craiovaaaa, tu, campioana unei mari iubiri!... De ce stapanul lui Pisy cea obraznica face economie la vorbe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x