Antena Căutare

Raul Eregep a dechis prima Gală Live! Momentul care i-a adus lacrimi mamei sale. Răzvan, prezentatorul X Factor, sugrumat de emoții

Răul Eregep este unul dintre favoriţi la titlul de câştigător, La doar 15 ani, acesta a primit numai cuvinte de laudă din partea antrenorului sau, delia, dar şi din partea celorlalţi juraţi. În această seară a ales să interoreeze o piesă care, la un moment dat, i-a adus o mulţime de emoţii mentorului sau, Delia. "Mulţumesc, iubita mama", va aduce, cu siguranţă, lacrimi în ochii ochii publicului, juriului. Cât despre mama concurentului nostru, acestea şi-au făcut deja apariţie. Prezentatorii s-au emoţionat şi ei teribil. Fiecare cuvânt le-a atins sufletul. "Eu sunt sigur că oricine care poate simţi fin, a simţit în această clipă o sensib ilitate deosebită" "A fost emoţionant. felicitări. Mă uitam la mama ta şi mi-am amintit episodul cu mama, din timpul concertului. ai acel talent nativ."

Raul Eregep este unul dintre favoriţi la titlul de câştigător. La doar 15 ani, acesta a primit numai cuvinte de laudă din partea antrenorului sau, Delia, dar şi din partea celorlalţi juraţi.

În această seară, a ales să interpreteze o piesă care, la un moment dat, i-a adus o mulţime de emoţii mentorului sau, Delia. "Mulţumesc, iubită mamă" va aduce, cu siguranţă, lacrimi în ochii publicului, juriului. Cât despre mama concurentului nostru, acestea şi-au făcut deja apariţie.

Prezentatorii s-au emoţionat şi ei teribil. Fiecare cuvânt le-a atins sufletul.

Carla's Dreams: "Eu sunt sigur că oricine care poate simţi fin, a simţit în această clipă o sensibilitate deosebită"

"A fost emoţionant. Felicitări! Mă uitam la mama ta şi mi-am amintit episodul cu mama, din timpul concertului. Ai acel talent nativ", a mărturisit Delia, vizibil emoționată.

PRIMA GALA LIVE. Spectacolul a început cu un moment inedit! Toți concurenții, pe scena X Factor... Ștefan Bănică are cu ce se lăuda! Apollo, trupa fenomen de la X Factor. Și-au pierdut buletinul, dar oare își vor găsi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x