Antena Căutare

Răzvan Simion, nostalgic după prima zi de şcoală. Ce mesaj a scris prezentatorul X Factor

Răzvan Simion îşi aduce aminte cu nostalgie de prima zi de şcoală, scriind un mesaj emoţionant din acea perioadă.

Răzvan Simion îşi aduce aminte cu nostalgie de prima zi de şcoală, scriind un mesaj emoţionant din acea perioadă.

„Îmi aduc perfect aminte de mirosul fiecărui început de an, pentru mine mirosul dimineții de 15 septembrie este mirosul lunii septembrie chiar și acum, după niște ani… Aer un pic rece, ruginiu și niște flori mereu învelite în celofan. în timpul anului era cam greu să chiulesc de la ore, pentru că locuiam la o distantă de fix 6 metri de poarta școlii, și dacă mai făceam tâmpenii, mama afla prin comunicare directă de tip “curtea școlii-poarta casei”. Despre colegi… ce să va zic… unu’ mă urmărește și-n ziua de azi, la Antena 1, chestia asta nu trece nici cu antibiotice. Am încercat toate versiunile, tot lângă mine e. Un fel de scabie... ", spune vedeta de la Antena 1.


"Mai târziu, în liceu, scuzele pentru chiul erau mult mai solide, pentru că lucram la televiziunea locală și la Radio Contact. Așa că profesorii se făceau că ne înțeleg de fiecare data.”, a completat Răzvan Simion.

ATENȚIE, poți leșina de râs! Fanii DELIEI au decis: AŞA ar arăta Delia după o lună în Vaslui... Natalia Selegean, SUPERBA polițistă de la X Factor, a fost prinsă de radarul mămicilor: URMEAZĂ SĂ ADUCĂ PE LUME PRIMUL ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x